Edukacija o smanjenju potrošnje energije kroz korištenje OIE i EE

03.10.2017. 09:46 / Izvor: Akta.ba
Edukacija o smanjenju potrošnje energije kroz korištenje OIE i EE 

Seminar će se održati u petak, 06.10.2017. god. u  Hotelu Emporium, Bihać, od 09.00 sati.

U svrhu jačanja kapaciteta, uz profesionalno osposobljavanje i usavršavanje svih zainteresiranih korisnika i aplikanata sredstava putem Javnih poziva iz Revolving fonda, Privredna komora USK u suradnji sa Privrednom/Gospodarskom komorom Federacije BiH ima čast najaviti realizaciju jednodnevnog programa stručne edukacije namijene općinama/kantonima, predstavnicima javnih objekata, komunalnih preduzeća, te malih i srednjih preduzeća.

Ovim putem, pozivaju sva zainteresovana lica javnog i privatnog sektora da uzmu učešće na jednodnevnoj stručnoj edukaciji pod nazivom:"Program finansiranja projekata smanjenja potrošnje energije i korištenja OIE kao mjere EE u javnom i privatnom sektoru kroz Revolving fond" koja će se održati u petak, 06.10.2017. god. u  Hotelu Emporium, Bihać, od 09.00 sati.

Kroz jednodnevni stručni program, svim zainteresiranim licima će se ponuditi stručno osmišljen program o metodologiji apliciranja projektnih prijedloga putem javnih poziva, kroz konkretne primjere i tematske oblasti relevantne za sticanje uslova dobivanja sredstava iz Revolving fonda, potrebnih za implementaciju mjera energijske efikasnosti i obnovljivih izvora energije, vođen od strane renomiranih stručnjaka iz ove oblasti.

Učesnici su oslobođeni kotizacije, uz napomenu da je broj učesnika programa ograničen. Putem obrasca za prijavu, koji se nalazi u prilogu, možete se pravovremeno registrarati i to na: dzjusufovic@ceteor.ba  ili fax: 033 205 725.

 

PREUZMI DOKUMENT:
Prijavni obrazac

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave