Edukacija u Sarajevu: Upravljanje ljudskim resursima

14.11.2017. 12:36 / Izvor: Akta.ba
Edukacija u Sarajevu: Upravljanje ljudskim resursima

Proces zapošljavanja novih uposlenika vam zadaje muke? Naučite i vi odabrati prave ljude za vaš posao uz vrhunske trenere.

Centar za poslovnu edukaciju organizuje u Sarajevu i Tuzli

  Upravljanje ljudskim resursima

- PROCES SELEKCIJE KANDIDATA -

dvodnevni interaktivni trening

Proces zapošljavanja novih uposlenika vam zadaje muke? Naučite i vi odabrati prave ljude za vaš posao uz vrhunske trenere i austrijski «1st Business Certificate». Optimizirajte novac, vrijeme i ljudske resurse. 

Požurite sa prijavom, broj polaznika je ograničen na 20!

«Platiću više za sposobnost upravljanja ljudima nego za bilo koju drugu vještinu pod kapom nebeskom» J. D. Rockefeller.

Primarni cilj naših treninga jeste povećanje efikasnosti poslovanja. Želimo vam pomoći da optimizirate vaše rukovođenje ljudskim resursima i postanete izvrsni u poslovanju. Trening vodi vrhunski HR menadžer koji svoja dokazana praktična iskustva stavlja vama na raspolaganje kroz interaktivni rad u maloj grupi. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj trening imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse.

Proces selekcije kandidata za posao predstavlja jedan od ključnih koraka na putu prema uspjehu svake organizacije jer selekcijskim postupkom povećavamo mogućnost pronalaska kandidata koji će kvalitetno i temeljito obavljati svoj posao na novom radnom mjestu. U skladu s tim, osim iz perspektive poslodavca, selekcijski postupak je potrebno sagledati i iz perspektive kandidata koji su se javili na konkurs za posao u toj organizaciji. Popunjavanje testova, intervjui, velika konkurencija kao i sama procjena nerijetko predstavljaju dugotrajan i zahtjevan proces za poslodavca zbog čega se često zanemaruju osjećaji samih kandidata. Osim toga, poslodavci često ne raspolažu potrebnim znanjima o tome kako predvidjeti i utjecati na reakcije kandidata tokom selekcijskog postupka.

Selekcija ne samo da je jedna od najvažnijih područja menadžmenta ljudskih resursa nego je i jedna od najvažnijih potreba brzo rastućih firmi. Njena je važnost povezana sa činjenicom da često sve kasnije aktivnosti i ukupna uspješnost ovise o tome kakve smo ljude odabrali za organizaciju. Cilj procesa selekcije je prognozirati buduću radnu uspješnost zaposlenih i cijele organizacije.

Kroz praktične primjere ćete saznati kako da na najefikasniji način isplanirate i realizujete proces selekcije kandidata u realnim okolnostima.

KOME JE NAMJENJEN TRENING

Ovaj interaktivni trening je namijenjen svima onima koji žele da unaprijede svoje znanje u oblasti upravljanja ljudskim resursima i procesu selekcije kandidata. Svi oni koji vrše zapošljavanje na određeno i neodređeno vrijeme imat će veliku koristi od ovog treninga, uključujući HR menadžere, direktore srednjih i malih firmi, vlasnike obrta i studente koji žele steći dodatna znanja i certifikat iz ove oblasti.

MJESTO I VRIJEME ODRŽAVANJA

SARAJEVO: 09 - 16h, 23. i 24.11.2017. - Hotel Hills

TUZLA: 09 - 16h, 8. i 9.12.2017. - Hotel Mellain

CERTIFIKAT

Po završetku treninga učesnici dobijaju austrijski «1st Business Certificate» certifikat validan u Evropskoj uniji.

O 1st BUSINESS CERTIFICATE

1BC je austrijski program poslovnih interaktivnih treninga, fokusiran na prenos praktičnog znanja i iskustva vrhunskih stručnjaka iz oblasti poslovanja i soft skillsa. Cilj treninga je optimiziranje efikasnosti poslovanja i ličnog razvoja u svim aspektima. Sve poslovne i društvene vještine na jednom mjestu, od rukovođenja, marketinga, prodaje, finansija, korporativnog upravljanja do razvoja ličnih vještina liderstva i menadžmenta. 1BC sistem uključuje 10 poslovnih «1BC - 1st Business Certificate» i 10 soft skills «1SC - 1st Social Competence Certificate» modula. Više informacija na www.cpe.ba.

KOTIZACIJA

Povodom 10 godina uspješnog rada Centar za poslovnu edukaciju poklanja 10 % popusta na treninge i seminare.

Redovna cijena: 495 KM + PDV

Cijena sa 10 % popusta 445 KM + PDV 

Cijena sa 20 % popusta za rane prijave do 16. novembra : 395  KM + PDV

Fizičke osobe mogu plaćati do 6 rata putem Unicredit ili Raiffeisen platnih kartica.

U cijenu je uključen ručak i osvježenje tokom pauza.  

Svaki interaktivni trening je ograničen na maksimalno 20 polaznika.

ZA VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVU KLIKNITE OVDJE

Za dodatne informacije pozovite:

033 260 505 - Sarajevo

035 245 222 - Tuzla

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave