ESAS 2018. – "a place to be" za prodajne profesionalce

08.10.2018. 10:34 / Izvor: Akta.ba
ESAS 2018. – 'a place to be' za prodajne profesionalce

​U organizaciji dvije zagrebačke tvrtke, Sorbel Group i Faktor B, u porečkome hotelu Parentium od 10. do 12. listopada održat će se drugi Executive Sales Adria Summit.

U organizaciji dvije zagrebačke tvrtke, Sorbel Group i Faktor B, u porečkome hotelu Parentium od 10. do 12. listopada održat će se drugi Executive Sales Adria Summit.

Osim vrhunskih regionalnih predavača, ove godine program će svojim predavanjima dodatno obogatiti i dva svjetska imena s britanskom adresom – Gavin Ingham kao keynotespeakeri Daniel Disney, special guest, a ujedno i voditelj Floating Masterclassa koji će se održati 13. listopada. 

"ESAS organiziramo drugu godinu za redom i ponosni smo što je interes za sudjelovanje sve veći. U odnosu na prošlu godinu imamo rast od 30% što i nije neobično, s obzirom na to da je ESAS prvi regionalni Summit prodajne tematike. Uz top svjetske predavače, s nama su i izvrsni domaći predavači. Ove godine, umjesto panela, odlučili smo imati prodajne priče koje se temelje na stvarnim iskustvima profesionalaca iz velikih tvrtki i javnog života. Uz puno učenja i razmjene iskustava, osigurali smo i izvanredne prilike za networkingna Rasprodaja Vol. 2 partyju te raznim radionicama. Organizacija je bila izazovna za cijeli tim i jedva čekamo početak!", izjavila je Mirela Sorić, direktorica Summita. 

VRHUNSKA PREDAVANJA I NETWORKING

Predavanja i ove godine prate najnovije trendove u prodajnoj struci te otvaraju neka od gorućih pitanja u ovome području. U vremenu kada društvene mreže sve više diktiraju uspješnost poslovanja, Daniel Disney prisutne će upoznati s prednostima tzv. social sellinga, a na njega će se tematski nadovezati i Dragan Vojvodić svojim promišljanjima o modernim tehnikama prodaje koje su i dalje zanemarene. Ivana Nobilo govorit će o sve češćoj kupovini koja nužno ne zahtijeva usluge prodavača, a odvija se putem interneta, dok će Iva Belégovoriti o važnosti (osobnog) brendiranja u prodaji. Komunikacijska stručnjakinja Ana Šimunović dotaknut će se uloge pričanja priče u stvaranju dugoročnog odnosa s potencijalnim kupcem, a koliko ljubav i strah kao dvije vodeće emocije određuju naše kupovne odluke, reći će Verica Mijović. Dvojac kojeg čine Vedran Sorić i Igor Belošić bavit će se uvijek zanimljivim pitanjem tko je bolji prodavač – muškarac ili žena, a Davor Bilman otkriti će kako možemo odabrati pravog prodavača. Kao motivacijski govornik, Gavin Ingahm, sudionicima će predstaviti  strategiju "I am 10” koja će doprinijeti svačijem osobnom i poslovnom razvoju. 

 

U sklopu prodajnih priča od kojih će svaka trajati 15 minuta, nastupit će poznata hrvatska TV voditeljica Antonija Blaće, Sanja Šagud iz Atlantic Grupe, Andrej Janjić iz Hrvatske Pošte, Mirjana Glavak, direktorica prodaje iz 24sata, vinar Bruno Trapan i Andrew Dalgleish, veleposlanik Ujedinjenog Kraljevstva u Hrvatskoj. 

Osim stručnih predavanja, organizatori su pripremili i niz drugih sadržaja koji će sudionike potaknuti na suradnju i upoznavanje. "Od tzv. slobodnih aktivnosti ove godine imat ćemo wine tasting, školu gina i plesnu školu u kojoj ću zainteresirane uvesti u plesanje afričkog senzualnog plesa kizombe. Kizomba je ples koji je tek nedavno predstavljen u ovom dijelu Europe i svi koji ga probaju plesati očarani su njime od prvog koraka. Vrhunski prodavači uvijek su spremni za nove izazove pa vjerujem da će plesni podij biti pun!", rekao je Davor Bilman. 

Više informacija o Summitu i rasporedu predavanja potražite na www.salesadria.com.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave