Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Everest Consulting: Seminar dizajniran da odgovori potrebama BH kompanija u trenutnom poslovnom okruženju – "Izvori kapitala za projekte i mikro/mala/srednja preduzeća" - 30.09.2009. godine

23.09.2009. 15:40 / Izvor: eKapija.ba

Ovaj jednodnevni seminar dizajniran je da upozna polaznike sa načinima pronalaženja kapitala za pokretanje biznisa, te za finansiranje novih projekata u sklopu postojećih preduzeća i organizacija.

Učesnici će biti upoznati sa metodama obrade poslovne ideje i njene komunikacije na način koji razumiju investitori. Predstaviće se proces pronalaženja kapitala, načini pristupa investitorima i pregovaranje o ključnim tačkama investicije. Do kraja seminara, polaznici će zajedno razviti jedan kompletan primjer poslovnog plana i uspostaviti osnove njihovog individualnog poslovnog plana.

Seminar je namijenjen vlasnicima, menadžerima i uposlenicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima sa idejom za pokretanje vlastitog biznisa, kao i uposlenicima vladinih i neprofitnih organizacija. Prethodno znanje finansija nije potrebno. Seminar je fokusiran na alate za kreiranje poslovnog plana.

Predavač na seminaru će biti dr. Elvir Čaušević.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave