Festival vrhunskih vina "BLAŽ Enology 2021"

23.08.2021. 14:22 / Izvor: Akta.ba
Festival vrhunskih vina 'BLAŽ Enology 2021'

Peti po redu Festival vrhunskih vina „BLAŽ Enology 2021“ održat će se u četvrtak 26. kolovoza 2021. godine u Sport Centru Međugorje.

Peti po redu Festival vrhunskih vina "BLAŽ Enology 2021" održat će se u četvrtak 26. kolovoza 2021. godine u Sport Centru Međugorje.

Pokrovitelji festivala su Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, USAID, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, Turistička zajednica HNŽ-a, Općina Čitluk, HT Eronet, Radiopostaja Mir Međugorje, Wine Hotel Cesarica, Hotel Grande Casa, te Sportski Centar Međugorje.

Posjetitelji će imati priliku kušati ponajbolje od hercegovačkih vina koja će im ponuditi tridesetak vinara iz Hercegovine.

U sklopu aktivnosti BLAŽ Enology 2021. u Wine Hotel Cesarica Međugorje, održan je I. stupanj sommelierstva s Draženom Šunjićem, WSET, na kojem je sudjelovao dopredsjednik Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine Vjekoslav Vuković i tajnik Grupacije proizvođača vina u BiH Darko Pehar.

Dražen Šunjić, edukator s londonskom adresom je i ove godine podučavao ugostitelje i njihovo osoblje sve o vinima, te na zanimljiv način približio svjetska iskustva i nove trendove industrije ugostiteljskom sektoru.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave