Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

FINconsult: Kurs knjigovodstva - Od 12. maja 2009. godine u Brčko

04.05.2009. 15:40 / Izvor: eKapija.ba

Edukativno-konsultantska kuća "FINconsult" u Brčkom, počinje sa novim ciklusom Kursa knjigovodstva (kurs za vođenje poslovnih knjiga na računaru), u okviru kojeg se obrađuje finansijsko, trgovačko i materijalno knjigovodstvo, blagajničko poslovanje, PDV - knjigovodstvene evidencije i finansijski izvještaji

Kurs se realizuje u periodu od 11 sedmica, sa ukupno 50 časova, a početak kursa je 12. maja 2009. godine.

Kurs knjigovodstva – vođenje poslovnih knjiga na računaru, se realizuje od osnivanja firme, tj. od oktobra 2004. godine. Pokazao se izuzetno aktuelnim, što svjedoči i stalno povećanje broja polaznika tog kursa koji se održava u Tuzli i Brčkom u prostorijama "FINconsult"-a.

Ciljevi kursa su osposobljavanje kandidata za samostalno vođenje poslovnih knjiga na računaru, (Pre-Do) kvalifikacija za administrativno-finansijske i knjigovodstveno - računovodstvene poslove.

Predznanje iz knjigovodstva nije neophodno (kandidat može biti bilo koje struke), a za svakog polaznika je obezbijeđen računar sa aplikativnim programima.

Po završetku edukacije i položenom testu kandidati dobivaju certifikat – uvjerenje o završenom kursu za vođenje poslovnih knjiga na računaru (Kurs knjigovodstva).

Dodatne informacije i prijave:

Telefon/Fax: 049 212 781;
Mobitel: 065 207 331
E-mail: finconsult.bd@teol.net
Web site: www.finconsult.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave