Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Gastro-enološki kongres 10. i 11. novembra 2008. godine u Sarajevu

03.11.2008. 10:43 / Izvor: Fena

Agencija Max Style, u saradnji s Udruženjem hotelijera i restoratera BiH, Udruženjem kuhara u BiH i Udruženjem someliera u BiH, organizira 10. i 11. novembra 2008. godine u Sarajevu gastro - enološki kongres.

Stručni izlagači, ne samo iz BiH, tokom kongresa, učesnicima će, kako se navodi u subotu u saopćenju Agencije Max Style, ponuditi širenje znanja iz spektra svjetskih trendova u turizmu, osnovama autohtone Bosanske kuhinje, spajanja vina i hrane, a moći će kušati autohtona pića u BiH i uz vrhunske radionice, gdje se spaja teorija i praksa i doživjeti BiH na svoj način.

- Praćenje svjetskih trendova je obavezno i u turističkoj ponudi BiH. Povećani broj restorana i proširene vinske ponude zahtjevaju neophodno dodatno znanje koje za krajni cilj ima povećane prihode u turizmu, kaže se u saopćenju Agencije Max Style.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave