Gazdina rakija na III Festivalu domaćih proizvoda

15.10.2020. 10:34 / Izvor: Akta.ba
Gazdina rakija na III Festivalu domaćih proizvoda

Događaj je ove godine preseljen u najveći tržni centar u Banjoj Luci, a to je Delta Planet.

Udruženje mladih ekonomista Republike Srpske (UMEK) treću godinu zaredom uspješno organizuje Festival domaćih proizvoda, koji promoviše nekoliko vrijednosti.

Pored promocije domaćeg proizvoda, cilj je takođe na promociji proizvoda koji se ističu kvalitetom, čuvaju tradiciju, uvode inovacije i stvaraju šansu za povećanje konkurentnosti  u domaćoj proizvodnji.

Ova 2020. godina, specifična zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19, uspostavila je nova pravila, neke događaje pomjerila, neke otkazala, međutim, Festival domaćih proizvoda, uspio je da se održi po novim pravilima i na novoj lokaciji. 

Kako bi veći broj posjetilaca mogao da dobije priliku da se upozna sa proizvodima, a sami proizvođači dobili bolju promociju, događaj je ove godine preseljen u najveći tržni centar u Banjoj Luci, a to je Delta Planet.

"Kompaniji Prijedorčanka a.d. sa dobro poznatim brendovima Gazdina rakija i Reina likeri, velika je čast biti dio Festivala i naći se u izboru od 40 izlagača. Prednost učešća bio je direktan susret sa samim kupcima, kao i novim pravilima koja vladaju na tržištu prehrambenih proizvoda", navode iz Prijedorčanke.

Gazdina rakija poznata je kao brend koji je dobro pozicioniran na domaćem tržištu, te se i ovom prilikom predstavila sa 11 različitih ukusa voćnih rakija.

"Moramo priznati ovo je bio veliki izazov za novi brend REINA likeri, kojem je ovo bilo prvo predstavljanje ovog tipa. Četiri voćna likera, četiri karaktera i četiri priče, na veliku radost oduševile su prisutne posjetioce", ističu iz kompanije, zahvaljujući se organizatorima, Udruženju mladih ekonomista RS-a na sjajnoj organizaciji, kao i odličnoj ideji da se Festival održi tokom dva vikenda, te na radost svih nas, ponovno druženje na istoj lokaciji očekuje vas 17. i 18. oktobra u periodu od 9 do 21h.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave