GUMA M vikend u Mepas Mallu

19.12.2013. 08:42 / Izvor: eKapija.ba
GUMA M vikend u Mepas Mallu

Dacia je u ovoj godini imala najviše noviteta. Početkom godine je započela prodaja druge generacije Sandera, Sandera Stepway i Logana.

Godinu na izmaku obilježile su brojni novi modeli iz programa Renault, Nissan i Dacia vozila. Krajem prošle godine na tržište je stigao još je vrlo aktualan novi Renault Clio koji je označio prekretnicu u vizualnom identitetu game Renault vozila. Osim u standardne inačice na tržištu je dostupna i atraktivna Grandtour verzija novog Clija koja uz zavodljivi dizajn nudi i velik i praktičan prtljažnik.

Sredinom godine Renault je predstavio svoj prvi crossover u klasi gradskih automobila već dobro poznati i tržišno odlično prihvaćeni Captur. Renault Captur je bliski „rođak“ Nissan Juke koji je i rodonačelnik ove klase vozila.

Renault Captur osim izgleda koji privlači poglede nudi i prostranu unutrašnjost s pomičnom stražnjom klupom, multimedijski sustav MEDIA NAV te štedljive motore, kako benzinske tako i dizelske.

Dacia je u ovoj godini imala najviše noviteta. Početkom godine je započela prodaja druge generacije Sandera, Sandera Stepway i Logana. Svi spomenuti Dacia modeli su kupcima vrlo poznati po izvrsnom omjeru „uloženo i dobiveno“, a sada po još bogatijoj opremi. Sredinom godine je predstavljen Dacia Dokker, a od prije nekoliko dana u prodaji je i obnovljeni Dacia Duster, najprodavaniji terenac na BiH tržištu te Logan MCV s prtljažnikom od 573 litra

GUMA M i Mepas Mall Vas poziva na druženje koje će se održati u subotu i nedjelju 21. i 22. 12. ispred trgovačkog centra Mepas Mall u Mostaru.

GUMA M će ovom prigodom predstaviti vruće novitete iz ponude novih vozila i dobro poznata Rabljena vozila s garancijom od 12 mjeseci.

Posjetitelji će moći sudjelovati u nagradnoj igri, a tu su i brojna druga iznenađenja.

Inače, proteklog je vikenda, također, održano druženje uz promociju Renaultovih modela uz pratnju Unicredit Leasing Bosna i Hercegovina. Tvrtka Guma M je predstavila novi Dacia Daster kao i Nissan Note, a od Renault-ovih modela ižloženi su Renault Captur i Renault Clio Grandtour. Osim razgledanja posjetioci su imali jedinstvenu priliku da isprobaju demo vozila te sudjeljuju u nagradnoj igri.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave