IFAT Eurasia - sajam tehnologije za zaštitu okoliša

01.04.2015. 08:39 / Izvor: eKapija.ba
IFAT Eurasia - sajam tehnologije za zaštitu okoliša

Messe München International (MMI) je jedna od najvećih sajamskih kuća na svijetu sa oko 40 stručnih sajmova za investiciona dobra, konzumna (potrošačka) dobra i nove tehnologije.

IFAT Eurasia - sajam tehnologije za zaštitu okoliša

16.- 18. april 2015., Ankara

Messe München International (MMI) je jedna od najvećih sajamskih kuća na svijetu sa oko 40 stručnih sajmova za investiciona dobra, konzumna (potrošačka) dobra i nove tehnologije. Kroz sajmište u Minhenu svake godine prođe preko 30.000 izlagača i oko dva miliona posjetilaca. Pored toga MMI organizuje stručne sajmove u Aziji, Rusiji, Srednjem Istoku, Južnoj Americi i Južnoj Africi. Sa šest svojih podružnica u inostranstvu i 65 predstavništava u inostranstvu, koji pokrivaju više od 90 zemalja širom svijeta, Međunarodni sajam u Minhenu raspolaže globalnom mrežom.

Zašto IFAT Eurasia?

Sajam IFAT Eurasia, koji se svake dvije godine održava naizmjenično sa sajmom IFAT u Minhenu, ove godine će biti domaćin ne samo za uobičajene IFAT posjetioce, već i za sve zainteresovane iz regiona, koji nisu u mogućnosti da učestvuju na evropskom sajmovima iz različitih razloga.

Ovaj sajam daje aktuelni pregled internacionalnih dešavanja na tržištu praktičnih rješenja iz oblasti otklanjanja otpada, reciklaže i tehnologije zaštite okoliša. Na sajmu će biti predstavljene slijedeće tematske oblasti: crpljenje i distribucija vode; kanalizacija i otpadne vode; otklanjanje otpada i reciklaža; proizvodnja energije iz otpadnih materijala; zaštita od buke i zvučna izolacija; sirovine; usluge; nauka i istraživanje. Internacionalna i stručno kompetentna struktura izlagača i posjetilaca sajma je izvrsna baza za intenzivnu i plodonosnu razmjenu znanja i iskustava.

Više informacija o sajmu na stranici sajma www.ifat-eurasia.com preko koje se možete i registrovati za ulaz na sajam.

Kontakt u BiH: Predstavništvo njemačke privrede u BiH, tel: 033 295 914,  e-mail: amra.surkovic@ahk.ba, http://bosnien.ahk.de

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave