II poslovni forum Privredne/Gospodarske komore FBiH

05.12.2017. 09:25 / Izvor: Akta.ba
II poslovni forum Privredne/Gospodarske komore FBiH

Tokom Foruma će također biti predstavljeno 100 projekata Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.

U organizaciji Privredne/Gospodarske komore Federacije BiH u utorak, 12.12.2017. godine u Sarajevu, Hotel Terme Ilidža održati  II poslovni forum Privredne/Gospodarske komore FBiH.

Drugi poslovni forum organizira se pod pokroviteljstvom Premijera Vlade Federacije Bosne i Hercegovine i biti će posvećen tematici javno-privatnih partnerstava, te usklađivanja obrazovnog sistema sa potrebama tržišta rada.

Tokom Foruma će također biti predstavljeno 100 projekata Vlade Federacije Bosne i Hercegovine.

Očekuje se prisustvo velikog broja predstavnika svih razina izvršne i zakonodavne vlasti Federacije i Bosne i Hercegovine, ugledni ekonomski stručnjaci, predstavnici akademske zajednice, predstavnici privrednih udruženja i drugih struktura organiziranja, te velik broj privrednika.

Imajući u vidu značaj i aktuelnost ovih tema za privredu, pozivamo sve zainteresirane da uzmu učešće u Poslovnom forumu i na taj način daju svoj doprinos uspješnoj realizaciji navedenog događaja.

Učešće je potrebno potvrditi do 08.12.2017. godine, dostavom popunjenog prijavnog obrasca na e-mail adresu: a-handzic@kfbih.com.

PREUZMI DOKUMENT:
Prijava

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave