III međunarodni simpozij "Dani humane reprodukcije Tuzla 2014"

21.03.2014. 09:29 / Izvor: eKapija.ba
III međunarodni simpozij 'Dani humane reprodukcije Tuzla 2014'

Ginekološka poliklinika "Korak do života" Tuzla organizator je III međunarodnog simpozija "Dani humane reprodukcije Tuzla – 2014'', koji će se održati u Hotelu Tuzla od 10. do 13. aprila.

Ginekološka poliklinika "Korak do života" Tuzla organizator je III MEĐUNARODNOG SIMPOZIJA: "'DANI HUMANE REPRODUKCIJE – TUZLA 2014.'', koji će se održati u Hotelu Tuzla od 10. do 13. aprila.

Na ovom izuzetno značajnom naučnom skupu očekuje se učešće oko 150 vrhunskih stručnjaka  iz oblasti liječenja neplodnosti u zemljama regiona.

Glavne teme:

-    Endokrinologija i neplodnost;

-    Primjena ultrazvuka u  dijagnostici neplodnosti;

-    Medicinski potpomognuta oplodnja (MPO);

-    Endoskopija i mikrohiruski zahvati u liječenju neplodnosti;

-    Embriologija;

"Inicirali smo ovo okupljanje da razmijenimo iskustva i usvojimo nova znanja iz humane reprodukcije, oblasti koja iz godine u godinu sve više dobija na značaju. Ovo je mali doprinos Poliklinike ''Korak do života'' razvoju liječenja neplodnosti u Bosni i Hercegovini i zemljama regiona. Uvjereni smo da medicinski stručnjaci zajedničkim radom i djelovanjem, razmjenom znanja i iskustava, te uzajamnom podrškom, mogu unaprijediti oblast liječenja neplodnosti i doprinijeti njenom razvoju i uspješnosti.

Stoga, III Međunarodnog simpozij: ''Dani humane reprodukcije – Tuzla april 2014.'', svima Vama koji želite da razmijenite iskustva sa kolegama i unaprijedite Vaša znanja iz oblasti humane reprodukcije, otvara širom vrata i poziva Vas da uzmete aktivno učešće u radu simpozija", kazala je Dr. Suada Tinjić, specijalista ginekologije i akušerstva Ginekološke poliklinike 'Korak do života' Tuzla.

Prijave za učešće na simpoziju:

e-mail: drtinjic@ginekologija.ba

Tel/fax: 035/299-030

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave