INTERFORST 2014: Internacionalni stručni sajam šumarstva i šumarske tehnike

20.06.2014. 07:46 / Izvor: eKapija.ba
INTERFORST 2014: Internacionalni stručni sajam šumarstva i šumarske tehnike

INTERFORST se pokazao kao prvoklasan sajam koji predstavlja šumarsko-tehnički "hardware" i pripadajući "software" kao što je procesna tehnologija, organizacija rada i upravljanje tehnologijom.

INTERFORST 2014 - 12. vodeći internacionalni stručni sajam šumarstva i šumarske tehnike sa naučnim konferencijama i skupovima, 16.- 20. juli 2014., Minhen

Od prve manifestacije koja je održana 1970. godine pa do danas, sajam INTERFORST predstavlja simbol inovacija u šumarskoj tehnologiji. INTERFORST se pokazao kao prvoklasan sajam koji predstavlja šumarsko-tehnički "hardware" i pripadajući "software" kao što je procesna tehnologija, organizacija rada i upravljanje tehnologijom.

Na ovogodišnjem sajmu INTERFORST bit će predstavljena čitava raznolikost ove branše – od pošumljavanja i njege šuma, zaštite šuma, sječe šuma, transporta i skladištenja trupaca, pa sve do obrade drveta.  Internacionalna i stručno kompetentna struktura izlagača i posjetilaca sajma INTERFORST, je izvrsna baza za intenzivnu i plodonosnu razmjenu znanja i iskustava, jer ovaj sajam predstavlja izvrstan spoj internacionalne industrije, nauke i politike pod jednim krovom. Uz to sajam nudi izlagačima i posjetiocima raznovrstan program koji obuhvata mnogobrojne skupove, kongrese, posebne izložbe, te forume.

Organizator sajma je Messe München International koji sa oko 40 stručnih sajmova za investiciona dobra, potrošačku robu i nove tehnologije spada među vodeće svjetske sajamske kuće.

Više informacija o sajmu možete naći  na stranici sajma http: www.interforst.de/en/home    

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave