Intezivni trening dizajna u AutoCAD-u

19.05.2016. 09:46 / Izvor: Akta.ba
Intezivni trening dizajna u AutoCAD-u

Ovaj trening je namijenjen inženjerima i dizajnerima na početku obrazovanja i profesionalne karijere.

KURGAN Training SARAJEVO Vam predstavlja intenzivni trening: DIZAJN U AutoCAD-u. Kompjutersko projektovanje i dizajn 23. maj – 03. juni (pon-sri-pet) – 18.00-21.00 h.

Kome je trening namijenjen:

Ovaj trening je namijenjen inženjerima i dizajnerima na početku obrazovanja i profesionalne karijere, ali i onim profesionalcima koji već poznaju osnove rada u AutoCAD ili AutoCAD LT aplikacijama, te žele detaljno upoznati funkcije i biti u mogućnosti svoje iskustvo dokazati oficijelnim certifikatom.

Zašto prisustvovati:

Nakon završetka ovog kursa ćete naučiti da se s lakoćom krećete kroz korisnički interfejs moćnog alataa poput AutoCAD aplikacije, da u potpunosti iskoristite mnoštvo funkcija, naredbi i tehnika koje će Vas učiniti produktivnijima i preciznijima pri profesionalnom dizajnu i vizualno impresivnom crtanju, dimenzioniranju i štampanju crteža.

Sadržaj:

Trening će kroz teoretsko objašnjenje i neposrednu praktičnu primjenu naučenog obuhvatiti best practices iz oblasti kao što su crtanje, manipulacija objektima i podacima, pravljenje template-a za crtanje, dimenzioniranje i označavanje, višekratno korištenje sadržaja, upravljanje referencom na eksterne podatke, printanje, eksportovanje i razmijena u elektronskoj formi, rad sa layerima i blokovima, plotting, Sheet sets, hatching, 3D crtanje i konverzija 3D crteža u 2D format, rad sa tabelama i povezivanje tabela s vanjskim izvorima. Učesnici će tokom treninga raditi na projektu koji će na kraju prezentovati ostatku grupe. Također ćemo navesti najčešće problem s kojima se korisnici susreću i ponuditi rješenja.

Registracija:

Za registraciju dva ili više učesnika iz istog kolektiva odobravamo dodatne cjenovne pogodnosti.

Kotizacija:

260 KM/120 KM*

* Za članove Entrepreneurship kluba. Za informacije o učlanjenju kliknite ovdje.

(Kotizacija uključuje: participaciju u treningu, predavanja profesionalaca i ljudi iz branše, certifikat, handoute,  snack i osvježenja tokom treninga);

Za učešće je potrebno da se prijavite i da izvršite uplatu kotizacije na naš račun kod ZiraatBank BH br. 1860001064138136. Registracija je otvorena najkasnije 24h prije zakazanog početka treninga.

Za sve dodatne informacije:

KURGAN d.o.o. ID: 4201911470004; Azize Šaćirbegović bb, 71000 Sarajevo,

Kontakt: GSM: +387 62 861 518 Tel:+387 33 974 407 E-mail: training@kurgan.ba

training.kurgan.ba

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave