Irfan Redžepagić gost petog Business caféa

14.11.2014. 11:44 / Izvor: eKapija.ba
Irfan Redžepagić gost petog Business caféa
OTVORI GALERIJU

Agencija Global Market Solutions ponosno najavljuje peti Business café koji će biti održan 26.11.2014. godine u Atrium sali sarajevskog hotela Europe s početkom u 10:30 sati.

Agencija Global Market Solutions ponosno najavljuje peti Business café koji  će biti održan 26.11.2014. godine u Atrium sali sarajevskog hotela Europe s početkom u 10:30 sati. Kroz već poznati koncept događaja prisutni će moći čuti uspješnu priču menadžera u specifičnom poslovnom sektoru. Gost govornik petog Business caféa je sportski menadžer, menadžer kapitena bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije, gospodin Irfan Redžepagić.

Sportski menadžment je potpuno drugačiji od konzervativnog, a i dalje je biznis u kojem se može zaraditi značajan iznos novca. Kakve sve prepreke moraju savladati bosanskohercegovački sportski menadžeri na svom putu do uspjeha s prisutnima će na petom Business caféu podijeliti menadžer našeg dijamanta, Edina Džeke, Irfan Redžepagić.

Dođite i poslušajte kako je Irfan postao je Edinov menadžer sa samo 25 godina te na koji način je on kao Bosanac uspio prodati našeg Zmaja najvećim evropskim klubovima.

"Prisustvujte inspirativoj priči gospodina Irfana koji će s nama iskreno podijeliti kako je pronašao svoje mjesto među zvijezdama", poručuju organizatori.

Posjetite peti Business café i budite dio još jedne uspješne bosanskohercegovačke poslovne priče, iskoristite priliku da učite i budete inspirirani skrivenim herojima naše zemlje.

Napominjemo da je broj mjesta ograničen te da svi oni koji žele biti dio petog Business caféa mogu poslati svoje prijave na e-mail adresu: info@gms.ba .

Peti Business café podržali su: BH Telecom d.d., Domoinvest d.o.o. Sarajevo i Triglav osiguranje d.d.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave