IT industrija i izazovi računovodstva. Na šta obratiti pažnju prilikom nabavke ERP software-a?

02.09.2021. 10:39 / Izvor: Akta.ba
IT industrija i izazovi računovodstva. Na šta obratiti pažnju prilikom nabavke ERP software-a?

Webinar je namijenjen IT kompanijama koje po prirodi djelatnosti teže automatizaciji i digitalizaciji svih poslovnih procesa.

BESPLATAN WEBINAR I 15.9.2021. I 11h

IT industrija i izazovi računovodstva. 
Na šta obratiti pažnju prilikom nabavke ERP software-a?

PRIJAVA NA WEB

 

Prilikom odlučivanja o tome u koje ćete alate i tehnologije uložiti novac, potrebno je mnogo faktora uzeti u obzir i razmatranje. Bez obzira na to da li želite da investirate u novi ERP software ili želite da postojeći zamijenite nekim drugim, na webinaru ćemo razmotriti ključne stvari koje trebate uzeti u obzir sa posebnim osvrtom na IT industriju, izazove računovodstva i zakonodavstva.

U Datalabu, u saradnji sa regionalnom mrežom partnera i stručnjacima iz oblasti računovodstva, smo fokusirani na razvoj najboljeg ERP software-a u regiji, uključujući jezičke i zakonske lokalizacije.  Spoj više od 20 godina iskustva u razvoju modernih informacionih tehnologija i ekspertnog znanja iz oblasti računovodstva čine PANTHEON idealnim rješenjem za sve kompanije koje žele da se fokusiraju isključivo na svoj biznis, a optimizaciju računovodstva i poslovnih procesa prepuste nama.

Računovodstvo: Poslovni procesi od pripreme dokumentacije za PDV obračun do zaključka godine

·         Primjer izdavanja računa za usluge prema ino kompaniji, izrada PDV prijave, Knjiženje PDV obračuna, eKIF (izvoz .csv file-a).

·         PANTHEON Workflow za obračun PDV-a i Workflow za Zaključak godine

 Digitalizacija i automatizacija poslovnih procesa: PANTHEON Workflow za potvrđivanje računa

·         Integracija PANTHEON DMS-a i automatizovanog poslovnog procesa (Workflow) za potvrdu primljenih računa, koji vodi kroz procese od skeniranja do potvrde primljenog računa na više nivoa odluke i samog kreiranja računa u PANTHEON i upis svih važnih metapodataka za digitalni dokument.

Webinar je namijenjen IT kompanijama koje po prirodi djelatnosti teže automatizaciji i digitalizaciji svih poslovnih procesa, pa tako i računovodstva u cjelini, kao i svim ostalim zainteresovanim kompanijama sa sličnim zahtjevima na ERP software.

Predavači:

Tatjana Vučić, direktorica Bit Alijanse

Kenan Arnautović, vođa prodaje Datalab

Emir Hasanović, PANTHEON konsultant

Selma Smječanin, PANTHEON konsultant

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave