Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

IT industrija i izazovi računovodstva. Na šta obratiti pažnju prilikom nabavke ERP software-a?

02.09.2021. 10:39 / Izvor: Akta.ba

BESPLATAN WEBINAR I 15.9.2021. I 11h

IT industrija i izazovi računovodstva. 
Na šta obratiti pažnju prilikom nabavke ERP software-a?

PRIJAVA NA WEB

 

Prilikom odlučivanja o tome u koje ćete alate i tehnologije uložiti novac, potrebno je mnogo faktora uzeti u obzir i razmatranje. Bez obzira na to da li želite da investirate u novi ERP software ili želite da postojeći zamijenite nekim drugim, na webinaru ćemo razmotriti ključne stvari koje trebate uzeti u obzir sa posebnim osvrtom na IT industriju, izazove računovodstva i zakonodavstva.

U Datalabu, u saradnji sa regionalnom mrežom partnera i stručnjacima iz oblasti računovodstva, smo fokusirani na razvoj najboljeg ERP software-a u regiji, uključujući jezičke i zakonske lokalizacije.  Spoj više od 20 godina iskustva u razvoju modernih informacionih tehnologija i ekspertnog znanja iz oblasti računovodstva čine PANTHEON idealnim rješenjem za sve kompanije koje žele da se fokusiraju isključivo na svoj biznis, a optimizaciju računovodstva i poslovnih procesa prepuste nama.

Računovodstvo: Poslovni procesi od pripreme dokumentacije za PDV obračun do zaključka godine

·         Primjer izdavanja računa za usluge prema ino kompaniji, izrada PDV prijave, Knjiženje PDV obračuna, eKIF (izvoz .csv file-a).

·         PANTHEON Workflow za obračun PDV-a i Workflow za Zaključak godine

 Digitalizacija i automatizacija poslovnih procesa: PANTHEON Workflow za potvrđivanje računa

·         Integracija PANTHEON DMS-a i automatizovanog poslovnog procesa (Workflow) za potvrdu primljenih računa, koji vodi kroz procese od skeniranja do potvrde primljenog računa na više nivoa odluke i samog kreiranja računa u PANTHEON i upis svih važnih metapodataka za digitalni dokument.

Webinar je namijenjen IT kompanijama koje po prirodi djelatnosti teže automatizaciji i digitalizaciji svih poslovnih procesa, pa tako i računovodstva u cjelini, kao i svim ostalim zainteresovanim kompanijama sa sličnim zahtjevima na ERP software.

Predavači:

Tatjana Vučić, direktorica Bit Alijanse

Kenan Arnautović, vođa prodaje Datalab

Emir Hasanović, PANTHEON konsultant

Selma Smječanin, PANTHEON konsultant

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave