IUS Life Centar osposobljava kandidate za samostalno vođenje poslovnih knjiga

20.11.2018. 13:23 / Izvor: Akta.ba
IUS Life Centar osposobljava kandidate za samostalno vođenje poslovnih knjiga

IUS Lifelong Learning Center i Keiko Learning Center organizuju kurseve knjigovodstva i računovodstva u 4 nivoa.

IUS Lifelong Learning Center i Keiko Learning Center organizuju kurseve knjigovodstva i računovodstva u 4 nivoa. Ovo je bio povod da saznamo nešto više o kursu od Jasne Mehić, instruktorice.

"Nastava se održava u grupama od max 10 polaznika tako da time svi učenici pojedinačno imaju priliku izraziti se efektno, naučiti i uvježbavati gradivo u toku nastave, a kući, samostalno i dodatno ga dorađivati. Nastavnici se tako mogu posvetiti svakom učeniku u skladu s njegovim ili njenim potrebama i stilu učenja, a kako radimo na promociji cjeloživotnog učenja, svjesni smo različitosti potreba i mogućnosti", kazala je Mehić.

Dodaje kako nastavnici prilagođavaju materijale za rad i učenje i time kaže obezbjeđuju maksimalno prilagođavanje vašim potrebama kroz cijeli kurs.

"Besplatno obezbjeđujemo pristup internetu tokom nastave za potrebe nastave i time vi postajete interaktivno uključeni u vježbe gramatike i vokabulara koje možete i sami dalje uvježbavati u slobodno vrijeme. Mi smo posebno ponosni na naše nastavne metode i materijale, jer nastavno osoblje je predano radu i metodici rada koja je prevazišla tradicionalne pristupe učenju i podučavanju. Ovi elementi nastave, skupa s nastavnicima koji imaju osjećaj za vaše potrebe, postižemo maksimalno zadovoljstvo pohađanja nastave i učenja bez stresa i s lakoćom na svakom od d nivoa", navodi instruktorica Mehić.

U ciljnu grupu navedenog kursa spadaju osobe koje završavaju fakultete, osobe koje ulaze u vlastiti biznis i žele učiti računovodstvo te osobe koje rade i trebaju dodatno znanje za izvršavanje svakodnevnih zadataka.

"Ciljevi edukacije je osposobiti kandidata za samostalno vođenje poslovnih knjiga na kompjuteru", kazala je Mehić.

Inače, za sve korisnike portala Akta.ba IUS Life centar je odobrio popust od 10 posto na oglašenu cijenu kursa. Predavač kursa je Jasmina Šakovič koja ima 20 godina radnog iskustva u vođenju knjiga i četiri godine radnog iskustva u vođenju nastave.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave