JANSEN - digitalni događaj "Telescope Security"

12.05.2021. 09:22 / Izvor: Akta.ba
JANSEN - digitalni događaj 'Telescope Security'

Prijavite se na prvi interaktivni višejezični događaj pod nazivom "Telescope Security", koji će se održati 20. svibnja 2021. od 16:00.

JANSEN - digitalni događaj

"Telescope Security"

Prijavite se na prvi interaktivni višejezični događaj ALUKOENIGSTAHL-ovog dugogodišnjeg partnera JANSEN AG, pod nazivom "Telescope Security", koji će se održati 20. svibnja 2021. od 16:00

PRIJAVA

Kroz otprilike dva sata u digitalnom okruženju bit će vam predstavljena inovativna sistemska rješenja Jansen, zanimljive uvodne riječi, prezentacije najboljih međunarodnih objekata kroz praksu i panel rasprava.

Pružit će Vam se uvid u široku paletu dostupnih Jansen čeličnih sustava s naglaskom na područja "vjetar-voda-zrak", "zaštita od požara" i "zaštita od provala".

Kroz interaktivni uvodni govor Kai-Uwe Bergmann iz grupe BIG Bjarke Ingels Group – "Formgiving" govorit će o temi sigurnost sa stajališta arhitekta.

U glavnim sesijama sudionici će moći birati između tri ponuđene prezentacije najboljih međunarodnih objekata kroz praksu: La Samaritaine Paris (FR) Frener & Reifer, zračna luka Schiphol

Amsterdam (NL) cepezed i Moderni muzej Odunpazari Eskisehir (TR) Polimeks Holding.

Švicarski istraživač futurist Georges T. Roos također će kao gost-govornik pružiti uvid u budućnost.

Nakon interaktivne panel diskusije s Kai-Uwe Bergmann, Georgesom T. Roosom i Christophom Jansenom, bit će prilika i za virtualno umrežavanje.

Događaj će se održati na njemačkom jeziku, ali će se istovremeno prevoditi na engleski, francuski i talijanski jezik.

Cilj ovog događaja je da saznate nešto više o Jansen AG i zbog čega je lider na tržištu čeličnih sustava s naglaskom na sigurnosti.

Za više detalja o digitalnom događaju "Telescope Security" možete pogledati na: Jansen Perspectives Telescope Security – Jansen

Prijava na engleskom je dostupna na linku.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave