Najave / DOGAĐAJI

Još nije kasno da prijavite projekat za "SBF Start-up Challenge"

15.01.2019. 12:42 / Izvor: Akta.ba

Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo, uz podršku partnera i u saradnji sa TV Hayat, pokrenula je projekat takmičenja univerzitetskih timova u pripremi i predstavljanju poslovnih ideja pod nazivom „SBF Start-up Challenge“.

Cilj takmičenja je pružiti mogućnost mladim ljudima koji imaju poslovne ideje da ih realiziraju i pokrenu vlastiti biznis. Nagradni fond iznosi preko 60 hiljada KM koji, osim direktne novčane podrške uključuje i marketinške usluge, pravnu podršku kao i stručnu edukaciju. Učešće u takmičenju mogu prijaviti studenti ili svršenici nekog od univerziteta u našoj državi, starosti do 30 godina.

Univerzitetske timove i njihove biznis ideje ocjenjivat će stručni žiri sačinjen od uglednih bh. privrednika i vodećih ljudi najznačajnih bh. kompanija, a takmičenje će biti snimano i emitovano u programu TV Hayat. Pobjednički timovi će imati priliku prisustvovati i predstaviti svoje poslovne planove i ideje potencijalnim investitorima iz zemlje i inostranstva na jubilarnom 10. Sarajevo Business Forumu (SBF) 2019 koji će biti održan od 17. do 19. aprila 2019. godine u glavnom gradu naše države.

Popunjene prijave za drugi krug zajedno sa svim pratećim dokumentima potrebno je poslati najkasnije do 15. februara 2019. godine na email adresu: SBFtakmicenje@sarajevobusinessforum.com.

Informacije o takmičenju SBF Start-up Challenge potražite linku: http://bbi.ba/bs/novosti/informacije-o-takmicenju-sbf-start-up-challenges

Više informacija dostupno je na  www.sarajevobusinessforum.comwww.bbi.ba, www.hayat.ba

Prijava za takmičenje:(PDF) http://www.sarajevobusinessforum.com/static/document/download/Prijava_na_takmicenje_BOS.pdf

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave