Još tri dana ostala za prijavu na Business Challenge: Code On Startup

Najave / DOGAĐAJI

Još tri dana ostala za prijavu na Business Challenge: Code On Startup

07.10.2019. 10:27 / Izvor: Akta.ba

Četiri dana druženja na planini u Crnoj Gori s kolegama iz cijele regije zvuči primamljivo? Dodatna prilika za učenje kroz tečajeve Business Academy zvuči zanimljivo? 

Bilo da imate poslovnu ideju ili se samo želite dobro zabaviti sa svojim kolegama, subotu, 12.10.2019. godine biste trebali rezervirati za Business Challenge: Code On Startupgdje će pobjednik osvojiti gore spomenute nagrade. Ovo studentsko natjecanje u izradi poslovnih modela organizira skupina studentica koje su bile dijelom desetog ciklusa programa Moja praksa kroz koji INTERA Tehnološki Parkveć godinama mladim ljudima pruža mogućnost za stjecanje praktičnog iskustva.

Na cjelodnevnom natjecanju u Code Hub-u Mostar, timovi ili pojedinci imat će priliku prisustvovati radionicama o izradi poslovnog modela, ali i registracije poduzeća, svoju ideju će razvijati uz pomoć iskusnih mentora, a čut će i neke inspirativne govore. Svoju ideju će na kraju dana prezentirati pred komisijom koja će izabrati pobjednika koji će već sljedeći vikend predstavljati Bosnu i Hercegovinu na Regionalnom kampu za mlade poduzetnikekoji organizira Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis. Osim na kampu, pobjednik će svoju ideju moći razvijati i kroz tečajeve Business Academykoja se pobrinula da svi sudionici dobiju i utješne nagrade.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na natjecanju Code On Startup mogu se samostalno ili u timu od maksimalno četiri člana prijaviti na linku do srijede, 9.10.2019. godine do 23:59h nakon čega će biti izvršen selekcijski postupak o čijem će ishodu svi prijavljeni biti naknadno obaviješteni.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave