KMC Officeshop predstavlja svoju opremu na 02. PDF-u

10.04.2017. 09:59 / Izvor: Akta.ba
KMC Officeshop predstavlja svoju opremu na 02. PDF-u

KMC d.o.o. Banja Luka predstavit će se na 2. Proljetnom Digitalnom Forumu koji će održati u Sarajevu od 19. do 20. aprila.

KMC d.o.o. Banja Luka predstavit će se na 2. Proljetnom Digitalnom Forumu koji će održati u Sarajevu od 19. do 20. aprila.

Proljetni Digitalni Forum PDF nastao je iz potrebe da se na tržištu Bosne i Hercegovine svake godine predstave nove tehnologije, mašine i repromaterijali za digitalnu štampu.

KMC Officeshop će premijerno predstaviti na sajmu mašinu za savijanje Autofold Pro koja se može nadograditi sa bigericom Autocreaser 33 Pro u “inline” načinu rada.

Sva podešavanja na ovim mašinama se vrši preko Smartscreen displeja.

Pored toga biće Predstavljen bookletmaker BM60 sa dodatkom Squarefold 104 koji proizvodi knjižice sa idealnom formom kičme.

AutoFold Pro - automatska savijačica dizajnirana specijalno za profesionalne digitalne i lito štampače koji imaju potrebu za savijanjem bigovanih listova.

AutoFold može se postaviti in-line sa bilo kojom Morganinom bigericom i daje perfektne rezultate savijanja na materijalima do 400gsm štampanim bilo na digitalnim ili lito štampačima

AutoCreaser Pro 33 - Bigrica velike brzine sa novom Smart screen touch tehnologijom.

AutoCreaser, koji je Morgana proizvela u UK, pruža kompletno rješenje za problem pucanja koji se dešava kada savijate digitalno odštampane proizvode. Jednako efektno se nosi sa odštampanim vizit kartama, laminatima i papirima sa poprečnim vlaknima.

Tradicionalne rotirajuće «scoring» mašine koriste kružne noževe koji se konstantno okreću dok materijal prolazi. Ovakav način izaziva «oranje» papira odnosno sječe površinska vlakna da bi napravio «big» (score). To neizbježno slabi čvstinu papira i vremenom dolazi do pucanja -big»-a. Na drugoj strani, Morgana AutoCreaaser Pro 33 koristi jedinstveni alat koji utiskuje brazdu u papir, i time eliminiše kidanje vlakana, a samim tim i ne dolazi do pucanja «big»-a.

Inače, KMC d.o.o. bavi se prodajom, servisiranjem i najmom štampača i MFP-ova renomiranog proizvođača Konica Minolta. Također posjeduje znanje i iskustvo u prodaji produkcijskih digitalnih štampača Konica Minolta.

Pored toga zastupa proizvođača za doradne mašine digitalnog tiska Morgana za teritoriju Bosne i Hercegovine i Srbije.

Sa Konica Minolta produkcijskim sistemima i Morgana doradnim mašinama KMC d.o.o. nudi gotova rješenja od kvalitenog i brzog Digitalnog tiska do gotovog proizvoda (knjige, flajeri, booklet-i…).

Ne propustite izlaganje KMC-a na 02. PDF-u i priliku da se bolje upoznate sa opremom koju imaju u ponudi!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave