Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Konferencija Banjalučke berze – Jahorina, 15. i 16. maj 2008.godine

25.03.2008. 15:36 / Izvor: eKapija.ba

"Prikupljanje kapitala na berzi" i perpektive izlaska privatnih kompanija na berzu biće jedna od centralnih tema Treće međunarodne konferencije Banjalučke berze, koja će se održati 15. i 16. maja 2008. godine u hotelu Bistrica na Jahorini.

Banjalučka berza nastojati će da definiše pravce prikupljanja kapitala putem berzi, pa će u fokusu ovogodišnje konferencije biti dva panela: "Do kapitala putem berze", te "Dužnički instrumenti na Banjalučkoj berzi - kao do veće likvidnosti".

Pored toga, biće organizovana tri okrugla stola na slijedeće teme: Korporativno upravljanje u RS, Penzijska reforma u RS i Perspektive tržišta kapitala u RS.

Kako je u izjavi za eKapija.ba rekao Darko Lakić, iz Sektora za listing, razvoj i odnose sa javošću Banjalučke berze, na ovogodišnju konferenciju biće pozvani investitori iz regije, menadžeri iz svih većih akcionarskih društava iz Republike Srpske, direktori i brokeri brokerskih kuća iz Bosne i Hercegovine, direktori i investicioni menadžeri društava za upravljanje Investicionim fondovima i predstavnici svih relevantnih institucija iz Republike Srpske i Bosne i Hercegovine te zvaničnici berzi iz zemalja regiona, kao i predstavnici medija.

Ove godine na konferenciji se očekuje oko 300 učesnika.

Ovdje možete izvršiti "PRIJAVU" na Konferenciju

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave