Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Konferencija povodom dogovorene saradnje kompanija Microsoft BiH i KimTec d.o.o. – Sarajevo, 07. 10. 2008. godine

02.10.2008. 15:34 / Izvor: Pristop BH

Kao nastavak uspješne regionalne saradnje, KimTec je postao ovlašteni distributer IT proizvoda i usluga za kompaniju Microsoft u Bosni i Hercegovini.

Konferencija za novinare povodom dogovorene saradnje će se održati 07. 10. 2008. u restoranu Panorama (Unitic Business Centar, 21. sprat, toranj A) sa početkom u 11:00 sati.

Novinarima će se obratiti generalni direktor firme KimTec d.o.o. gospodin Edin Brkić i generalna direktorica Microsofta BiH gospođa Lejla Zukić - Krivdić koji će govoriti o značaju saradnje i poslovnim planovima dvije vodeće kompanije u BiH iz oblasti informatičke tehnologije.

Nakon konferencije, za novinare će biti priređeno druženje i mini-coctail u atraktivnom restoranu Panorama.

Microsoft BiH u skladu sa strategijom poslovnog razvoja, ovakvom saradnjom želi se približiti krajnjim potrošačima Microsoft proizvoda i ostvariti poslovnu prednost i konkurentnost svojih partnera i distributera u BiH.

KimTec je firma osnovana 1999. kao članica M SAN Grupe i na tržištu u BiH profilirala se kao najveći distributer IT i CE proizvoda i usluga vodećih svjetskih proizvođača. Firma Kim Tec d.o.o. je u organizaciji portala www.posao.ba. izabrana kao najpoželjniji poslodavac u IT segmentu za 2008. godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave