Quality Cert Sarajevo organizuje naprednu obuku za HACCP menadžere
Obuka je namijenjena proizvođačima prehrambenih proizvoda ( primarna proizvodnja, proizvodnja komponenti ili gotovih prehrambenih proizvoda, trgovci prehrambenih proizvoda )
Quality Cert Sarajevo
sa svojim timom experta organizuje naprednu obuku za
HACCP MENADŽERE
CILJ OBUKE
- efikasno osposobljavanje uposlenih koji rade na implementaciji, vođenju, održavanju i unapređenju HACCP sistema.
- upoznavanje sa zahtjevima i temeljnim pojmovima,
- sticanje znanja o metodama i tehnikama planiranja i realizacije internih audita.
KOME JE OBUKA NAMIJENJENA
- Proizvođači prehrambenih proizvoda;
- primarna proizvodnja,
- proizvodnja komponenti ili gotovih prehrambenih proizvoda,
- trgovci prehrambenih proizvoda;
- Organizacije koje su dobavljači prehrambenoj industriji;
- čišćenje i sanitacija proizvodnih pogona,
- skladištenje,
- distribucija,
- pakovanje prehrambenih proizvoda,
- proizvodnja ambalaže za pakovanje prehrambenih proizvoda)
- Ugostiteljski objekti;
- Organizacje koje proizvode druge elemente koji su u dodiru sa hranom.
SADRŽAJ:
- Zahtjevi za GMP / preduslovni program;
- HACCP principi i primjena – Codex Alimentarius;
- Pravni osnov za sigurnost hrane;
- Analiza opasnosti;
- Sljedivost;
- Priprema i provođenje internog audita; poboljšanje sistema;
- Vježbe;
- Ispit;
TRAJANJE ,TERMIN I MJESTO : Dva dana, Hotel Malak Regency
UKUPNA CIJENA SEMINARA:
200,00 KM
U cijenu je uračunato:
- materijali za seminar,- ručak,- osvježenje u pauzama,- polaganje ispita i certifikat.
Prijave su obavezne broj mjesta je ograničen!
Prijavu možete izvršiti putem mail-a: info@quality-cert.ba
Prijave su otvorene do 01.07.2019. godine.
*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.
Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.