CPE radionica: Agilno upravljanje projektima

10.09.2021. 13:45 / Izvor: Akta.ba
CPE radionica: Agilno upravljanje projektima

Četverodnevna interaktivna online radionica Agilno upravljanje projektima.

Četverodnevna interaktivna online radionica

Agilno upravljanje projektima

 

ONLINE - 6, 7, 13. i 14. oktobar 2021. (ukupno 12 sati)

Ograničeno na 18 učesnika

Iskoristite popust za rane prijave do 28. septembra

 

Agilno upravljanje projektima postaje sve popularnije u svijetu i to ne samo u IT industriji, nego i mnogim drugim. Naučite kako agilno upravljati projektima i poslovanjem.

Cilj naših treninga i radionica je povećanje efikasnosti poslovanja. Naučit ćemo vas da promijenite način razmišljanja o vođenju projekata i postanete izvrsni u poslovanju koristeći svjetski priznat agilni pristup. Radionicu vodi Jasna Pleho, PMP certificirani projekt menadžer i PMI-Agile Certified Practitioner koja svoja dokazana praktična iskustva u preko 20 godina rada stavlja vama na raspolaganje kroz interaktivni rad u maloj grupi do 18 učesnika. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovaj online trening imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse.

 

Radionica je namijenjena kako početnicima koji žele naučiti osnove agilnog upravljanja projektima, tako i onima koji već imaju iskustva u radu sa projektima i žele unaprijediti svoju efikasnost u radu.

Kada započinjete sa agilnim pristupom, zaboravite sve što znate o tradicionalnom upravljanju projektima

Poznato vam je da se ovakav pristup primjenjuje u vođenju projekata za razvoj softvera, a da li ste znali da većina svjetskih kompanija prolazi kroz Agile transformaciju bez obzira na industriju? Ako želite saznati kako primijeniti agilno razmišljanje u poslu, u svojim projektima i kompaniji, pridružite nam se na ovoj online radionici. Sve veći trend je da kompanije (čak i one koje nisu softverske) uvode agilni pristup ne samo vođenju projekata nego i u poslovanju.

U četiri dana online radionice zajedno sa trenerom upoznajte najbolje svjetske prakse, te koji su to praktični alati koje možemo koristiti u svojim projektima, a koji su bazirani na različitim agilnim pristupima - metodologijama kao što su Scrum, Kanban itd.
 

Trener: dr. sc. Jasna Pleho
PMP certificirani voditelj projekata po PMI i PMI-Agile Certified Practicioner
Predsjednica PMI udruženja BiH
(biografija trenera je dostupna na stranici radionice)

 

Iskoristite popust za rane prijave do 28. septembra

Više informacija i prijave

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave