Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Webinar: Praktičan pristup upravljanju rizicima na projektima

VTKBiH vas poziva na webinar "Praktičan pristup upravljanju rizicima na projektima".

01.10.2021. 11:51 / Izvor: Akta.ba

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine vas poziva na webinar "Praktičan pristup upravljanju rizicima na projektima", koji se planira održati 21.10.2021. godine sa početkom u 09:00 sati putem Zoom online platforme.

U toku webinara, prezentirat će se principi upravljanja rizicima na projektima, koji koriste menadžeri i svi oni koji učestvuju u pripremi i implementaciji projekata, kako bi uspješno upravljali potencijalnim rizicima koji mogu uticati na realizaciju projekta. Svaki projekat nosi sa sobom određene rizike, te je potrebno da se cijelo vrijeme pripreme i realizacije projekta primjenjuje način razmišljanja baziran na rizicima, odnosno da se rizici minimiziraju putem upravljanja, prepoznavanja i evidentiranja, te kvantitativne i kvalitativne analize projektnih rizika i sl. Webinar je namijenjen direktorima, poduzetnicima, menadžerima svih nivoa, zaposlenicima i svima onima koji žele unaprijediti svoja znanja u oblasti upravljanja rizicima na projektima.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 150,00 KM+PDV. Za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više polaznika iz iste organizacije odobren je popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja, prezentacije sa webinara i certifikat o učešću na webinaru. Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 15.10.2021. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup webinaru.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

PODIJELI:

TAGOVI:

#Webinar

#VTK BiH

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave