Cjelodnevna interaktivna radionica: Kako efikasno upravljati poslovnim procesima

14.10.2021. 09:34 / Izvor: Akta.ba
Seminar

Cilj ove radionice povećanje efikasnosti poslovanja kroz bolje razumijevanje i optimizaciju poslovnih procesa.

SARAJEVO - 9. novembar 2021; 9:30-16h, Hotel Hills 5*

ograničeno na 18 učesnika

Iskoristite popust za rane prijave do 2. novembra

Business Process Management

Cilj ove radionice povećanje efikasnosti poslovanja kroz bolje razumijevanje i optimizaciju poslovnih procesa. Radionicu vode vrhunski eksperti koji svoja dokazana praktična iskustva stavljaju vama na raspolaganje kroz interaktivni rad u maloj grupi. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovu radionicu imat ćete mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse.

Naučite kako mapirati, dizajnirati i automatizirati operativne procese koristeći kombinaciju strategije, tehnologije i menadžmenta.

Ova radionica je namjenjena za zaposlenike i menadžere koji su trenutno ili će u budućnosti voditi ili biti dio projektnog tima koji će raditi na unapređenju procesne organizacije i poslovnih procesa. Navedeno uključuje zaposlenike koji rade u procesima, vlasnike procesa, menadžere, poslovne analitičare, tehnologe, IT specijaliste, projekt menadžere koji će biti dio timova i gdje postoji potreba da savladaju vještine potrebne za upravljanje poslovnim procesima.

Upravljanje poslovnim procesima (eng. Business Process Management, BPM) je disciplina koja integriše strategiju i ciljeve organizacije sa očekivanjima klijenata fokusirajući se na end-to-end procese. BPM uključuje analizu, dizajn, unaprjeđenje, kontrolu i kontinuiranu optimizaciju procesa.

Iskoristite popust za rane prijave do 2. novembra

Više informacija i prijave

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave