Nakon dvogodišnje stanke Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru nastavlja s radom

08.11.2021. 13:39 / Izvor: Akta.ba
mostarski sajam

Mostarski sajam od 5. 4. - 9. 4. 2022. godine, zemlja partner Mađarska.

Nakon dvogodišnje stanke, uzrokovane pandemijom COVID-19, Međunarodni sajam gospodarstva Mostar nastavlja s radom, priopćili su organizatori.

Prema najavama, sajam će se održati u od 5. 4. - 9. 4. 2022. godine.

"Veliko zadovoljstvo najaviti održavanje 23. Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru, na čijoj organizaciji smo započeli s radom. Pripreme provodimo sukladno novim okolnostima koje nas okružuju i kojima ćemo se prilagođavati", navode iz Mostarskog sajma.

Na 23. međunarodni sajam gospodarstva Mostar 2022. svoje gospodarske potencijale predstaviti će zemlja partner - Mađarska.

Međunarodni sajam gospodarstva će biti obogaćen regionalno i međunarodno vrlo značajnim konferencijama, čime se našim partnerima i izlagačima na jednom mjestu nudi jedinstvena ponuda i spoj sajamskih i konferencijskih događanja.

"Dragi naši partneri, izlagači, medijski promotori i posjetitelji, uvjereni u nastavak suradnje i razvoja tradicionalno dobrih odnosa, zahvaljujemo vam na svemu što ste dosadašnjih godina učinili za ovu manifestaciju i time pridonijeli u stvaranju pozitivnog i prijateljskog ozračja. Čast nam je pozvati vas da nam budete dragi gosti i podržite nas i na 23. međunarodnom sajmu gospodarstva 2022. u Mostaru", istaknuto je.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave