U Code Hub-u Mostar naučite pravilno reagirati u konfliktnim situacijama

12.06.2018. 12:07 / Izvor: Akta.ba
U Code Hub-u Mostar naučite pravilno reagirati u konfliktnim situacijama

Užurban radni dan, stresan posao i prekovremeni sati svakodnevnica su za većinu zaposlenika suvremenih poduzeća i organizacija.

Užurban radni dan, stresan posao i prekovremeni sati svakodnevnica su za većinu zaposlenika suvremenih poduzeća i organizacija. Čak i u timovima, koji inače idealno funkcioniraju, u ovakvim situacijama može doći do nerazumijevanja, rasprave i konflikta, a članovi takvih timova često nisu spremni na to i ne znaju pravilno reagirati u takvoj situaciji. S druge strane, brzi životni tempo značajno utječe i na privatne odnose pa nerijetko se problemi pojavljuju i među članovima obitelji ili prijateljima.

Bilo da ste se već našli u toj situaciji, bilo da je se pribojavate u bližoj budućnosti ili samo želite znati pravilno reagirati, novi trening INTERA Tehnološkog Parka je idealan za Vas! U utorak, 19.6.2018.godine u 11h u Code Hub-u Mostar će se održati Code On Meetup Vol. 4: Conflict Training koji će voditi Arch Grieve, stručnjak iz Dayton Mediation Center koji se već godinama bave ovom problematikom u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ovaj interaktivni trening polaznicima će omogućiti stjecanje komunikacijskih vještina neophodnih za pravilno reagiranje u konfliktnim situacijama. Kroz grupne rasprave i interaktivne vježbe polaznici će na primjerima naučiti prepoznati situacije koje mogu dovesti do konflikta, ali i naučiti strategije kojima će te situacije izbjeći, spriječiti ili riješiti. Tijekom dva sata oni će naučiti trikove koje će već sutradan moći primjeniti u svim aspektima svog života.

Sudjelovanje na ovom meetup-u je besplatno, ali broj mjesta je ograničen. Stoga požurite i već danas ispunite prijavni obrazac na linku!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave