Želite lakše do posla? Otvorene prijave za novi ciklus obuke za CNC operatere!

17.08.2018. 10:12 / Izvor: Akta.ba
Želite lakše do posla? Otvorene prijave za novi ciklus obuke za CNC operatere!

Požurite! Nudimo 20% popusta i besplatno probno predavanje!

Želite ovladati znanjem rukovanja CNC strojeva i postati traženi na tržištu rada? Prijavite se na novi ciklus obuke za CNC operatere koji će početi u ponedjeljak, 17.9.2018. godine u INTERA Tehnološkom Parku. Obuka za profil „CNC operater“ traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na 3 modula - teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.

CNC operateri i CNC programeri su neka od najtraženijih zanimanja našeg vremena, kako u Bosni i Hercegovini i zemljama regije, tako i Europi. Učite od najboljih! INTERA HTEC centar član je svjetske HTEC mreže, prepoznat kao jedan od najboljih i najprofesionalnijih centara u Europi za edukacije u području CNC tehnologije. 

Vrhunski predavači izvode obuku na suvremenim strojevima! 

U sklopu obuke za profil "CNC operater", vrhunski predavači i stručnjaci na polaznike prenose sva znanja koja CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.

Dodatnu pogodnost predstavlja činjenica da se obuka izvodi na najmodernijim industrijskim strojevima, visokokvalitetnim alatima i pratećoj opremi. 

No to nije sve! Pored same obuke, INTERA HTEC (HAAS Technical Education Center) vam može pružiti priliku da stupite u kontakt sa zainteresiranim poslodavcima u regiji koji traže nove kadrove. 

Potražnja za CNC operaterima i CNC programerima!     

Svijet proizvodnje, kakav poznajemo, u posljednjih je nekoliko godina poprimio novu dimenziju zahvaljujući primjeni CNC tehnologije. Razvoj računala i elektronike doprinio je primjeni automatiziranih alata, kojima se upravlja pomoću programiranih naredbi, u proizvodnji i obradi metala, drveta i drugih sirovina. 

Bilježeći rast već dugi niz godina, metalna, drvna i druge industrije traže kvalitetne kadrove koji mogu odgovoriti na potrebe tržišta. Upravo zbog toga širom Europe vlada velika potražnja za CNC operaterima i CNC programerima.

Požurite! Nudimo 20% popusta i besplatno probno predavanje!

Kako biste dobili bolji uvid u ono što polaznici uče tijekom obuke, kao i u prilike koje se otvaraju stjecanjem novih znanja, INTERA Tehnološki Park organizira besplatna probna predavanja koja će se održati u petak, 7.9.2018. godine u 17h u prostorijama INTERA HTEC CNC centra.

Iskoristite svoju priliku da promijenite život na bolje! Ali požurite, broj mjesta je ograničen. Prijavite se za obuku CNC operatera uz subvenciju usluge obuke u iznosu od 20% i potražite svoje mjesto na tržištu rada!

Za sve detaljne informacije o obuci i samoj prijavi javite se na htec@intera.ba.           

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave