INTERA TP pripremila niz zanimljivih i korisnih obuka u rujnu

23.08.2018. 08:09 / Izvor: Akta.ba
INTERA TP pripremila niz zanimljivih i korisnih obuka u rujnu

Svake godine s krajem kolovoza dolazi i vrijeme kada se pravi presjek postignutog u prvoj polovici godine.

Svake godine s krajem kolovoza dolazi i vrijeme kada se pravi presjek postignutog u prvoj polovici godine nakon koje je uslijedio period godišnjih odmora i tzv. punjenja baterija.

I ove godine je ljetni period omogućio timu Centra za obuke INTERA Tehnološkog Parka efektivno planiranje jeseni tijekom koje će njihovi korisnici imati priliku steći nova znanja i unaprijediti postojeće vještine kroz niz zanimljivih i korisnih obuka. Već u rujnu u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka pažnja će biti usmjerena na neke od najaktualnijih tema iz sfera informacijskih tehnologija i suvremenog poslovanja.

Polaznicima različitih obuka vodeći stručnjaci iz regije će prenositi svoja iskustva iz područja virtualizacije, dropshippinga te PR-a i javnih nastupa.

Kalendarski kraj ljeta obilježit će početak treninga "Instalacija, konfiguracija i održavanje VMware vSphere v6" na kojem će se polaznici kroz 12 modula u ukupnom trajanju od 40 sati pripremati za administriranje vSphere infrastrukture u organizacijama svih veličina.

Trening predstavlja temelj za daljnje upoznavanje s većinom drugih VMware tehnologija u softverski definiranom (eng. software-defined) podatkovnom centru. Također, trening će pripremiti polaznike za polaganje certifikacijskog ispita 2V0-621, koji je jedan od preduvjeta za stjecanje certifikata VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization (VCP6-DCV).

Sve detalje o načinu prijave zainteresirani mogu dobiti na prijave@intera.ba.

Deset dana nakon početka ovog treninga, svi oni, koji imaju želju razviti vlastiti online business, imat će priliku izgraditi kvalitetne temelje za to na dvodnevnom seminaru "Dropshipping - razvijte svoj online business!", koji će se održati 28. i 29.9.2018. godine. Na ovom seminaru polaznici će naučiti sve što im je potrebno kako bi napravili i pokrenuli vlastiti web shop. Steći će uvid u rješavanje payment gateway-e (metode kojima klijenti plaćaju na web shopu - npr. karticama i preko paypala), ali i upoznati se s načinima pronalaska najboljih proizvoda koje misle prodavati.

Naglasak će biti i na marketinškim taktikama - kako pronaći pravo tržište i pravu publiku, a posebna pozornost posvetit će se Facebook i Instagram marketingu te Shopify platformi i strategijama ciljanja publike. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, a eventualna pitanja postaviti na prijave@intera.ba.

Oni koji, pak, žele naučiti samouvjereno vladati sobom i javnim nastupom pred bilo kojom publikom, to mogu učiniti na seminaru "PR i javni nastupi" koji će se održati u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka paralelno s prethodno spomenutim seminarom. Još jedan dvodnevni seminar će omogućiti polaznicima da nauče uspostaviti i održati komunikaciju, samouvjereno vladati svojim javnim nastupom, razumjeti okvire u kojima djeluju odnosi s javnošću, iskoristiti tehnike dobre dikcije i govora tijela, pripremiti kvalitetnu izjavu za medije te fokusirati se na poruku i cilj koji žele postići kod publike.

Kako bi učinili prvi korak ka sudjelovanju na ovom seminaru, svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku, a za dodatne informacije se obratiti na prijave@intera.ba.

Jesen će obilježiti i novi ciklus obuke za CNC operatera, jedne od najdugovječnijih obuka INTERA Tehnološkog Parka.

U sklopu ove obuke, vrhunski predavači i stručnjaci na polaznike će, kroz tri modula u trajanju od 90 sati kroz tri mjeseca, prenijeti sva znanja koja CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola. Uvid u ono što ih očekuje tijekom obuke svi zainteresirani mogu dobiti na besplatnim probnim predavanjima u petak, 7.9.2018. godine, a sve detalje o prijavi javljanjem na htec@intera.ba.

Povratak na radna mjesta nakon godišnjih odmora ponekad zahtijeva dodatnu pripremu, a ubrzan poslovni razvoj često umanjuje šanse za uspjeh na poprilično nemilosrdnom tržištu. Izvrsnost u vještinama povezanim uz točno određena radna mjesta je postala preduvjet uspješnog pozicioniranja u poslovnom svijetu.

Svjestan toga, Centar za obuke INTERA Tehnološkog Parka već dugi niz godina omogućava svojim korisnicima usvajanje novih znanja i usavršavanje postojećih vještina u različitim poslovnim sferama kako bi ostali ili postali konkurentni na globalnom tržištu. Program kreiran za rujan dokazuje da u istom smjeru INTERA TP korača i ove godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave