Kurs: 3d modeliranje i vizualizacija

13.12.2017. 13:21 / Izvor: Akta.ba
Kurs: 3d modeliranje i vizualizacija

Ovaj kurs je namijenjen onima koji žele zakoračiti u svijet 3d modeliranja i vizualizacije.

CPE organizuje kurs na temu - Autodesk 3ds MAX – 3d modeliranje i vizualizacija.

SARAJEVO 14. decembar
TUZLA 14. decembar

Ovaj kurs je namijenjen onima koji žele zakoračiti u svijet 3d modeliranja i vizualizacije. Od onih koji se bave pripremom štampe, animacijama za video produkciju, 3D vizualizacijama u arhitekturi, projektovanjem namještaja, enterijera ili nekim drugim 3D modeliranjem. Tokom obrazovnog procesa upoznat ćete i usvojiti sve prednosti 3D okruženja da bi na kraju samostalno izrađivali 3D modele, animirali scene, ubacivali efekte, svjetla, kamere i izradili kompletan projekt vizalizacije u tri dimenzije. 

Vizualizacija služi da bi se konačni projekat predstavio interesnim stranama u procesu, te time na što realističniji način prenijela ideja projekta. Vizualizacija se koristi i u toku projektovanja, a time značajno utiče na konačni dizajn. Pored grafičkog prikaza, 3Ds Max Design nudi module za precizne analize osvjetljenosti objekata.
 
Kome je namjenjen kurs:

- Kurs 3D Studio Max je na prvom mestu namijenjen svakome ko želi da se upozna sa 3D svijetom: modeliranjem, materijalima, postavljanjem svjetala i kamera u scene te animiranjem i renderingom. 

- Namijenjen svakome ko želi da se upozna sa pravljenjem 3D objekata bilo radi dalje prodaje, korištenja u projektima ili izrade na 3D štampačima, ko želi da izrađuje svjetove za sopstvene 3D računarske igre, ima afinitet ka umjetnost i želi da proširi svoje polje djelovanja iz 2D u 3D svijet, ko se bavi grafičkim dizajnom i želi da izađe iz ograničenja 2D svijeta, ko se bavi osmišljavanjem ili projektovanjem proizvoda, namještaja i drugih predmeta te treba 3D prikaze, ko se bavi vizualizacijom objekata visokogradnje, enterijera, eksterijera ili za prikaz projekata niskogradnje, autoputeva, mostova i slično.

Više informacija i prijava

Za dodatne informacije pozovite

033 260 505 - Sarajevo
035 245 222 - Tuzla

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave