Kurs 3ds Max i 3d modeliranja

01.08.2017. 13:46 / Izvor: Akta.ba
Kurs 3ds Max i 3d modeliranja

Ovaj kurs je namijenjen onima koji imaju osnovna znanja 2D računarske grafike i žele ta znanja da dopune i znanjem 3D grafike.

Naučite 3d modeliranje uz 20 % popusta - popust vrijedi još samo za ovu grupu! Nova grupa za kurs Autodesk 3ds MAX u CPE Sarajevo i CPE Tuzla. 3d modeliranje za arhitekturu, mašince, enterijer, namještaj itd.

Ovaj kurs je namijenjen onima koji imaju osnovna znanja 2D računarske grafike i žele ta znanja da dopune i znanjem 3D grafike. Od onih koji se bave pripremom štampe, animacijama za video produkciju, 3D vizualizacijama u arhitekturi, projektovanjem namještaja, enterijera ili nekim drugim 3D modeliranjem. Tokom obrazovnog procesa upoznati ćete i usvojiti sve prednosti 3D okruženja da bi na kraju samostalno izrađivali 3D modele, animirali scene, ubacivali efekte, svjetla, kamere i izradili kompletan projekt vizalizacije u tri dimenzije. Dobro modeliranje je bitno ali to je samo pola posla, kvalitetni, znalački urađeni materijali su ono što izdvaja dobar rendering od lošeg, te je radi toga materijalima dat veći broj lekcija u predavanjima. Cilj obrazovanja je sticanje novih znanja i vještina koje obavlja 3D dizajner. Polaznik će naučiti rad sa 3D modelima, pojmovima vezanim uz modeliranje, vizualizaciju i animaciju, interfejsom 3ds Max-a, stvaranjem i modificiranjem jednostavnih i složenih Patch i Mesh modela, te jednostavnih NURBS modela, osnovnim tipovima svjetla i kamera, načinom odabira povoljnog položaja svjetla i kamera u odnosu na model, izradom jednostavnih animacija i posebnim efekatima.

Kome je namjenjen kurs:

- Kurs za 3ds Max je na prvom mestu namijenjen svakome ko želi da se upozna sa 3D dizajnom, kako bi naučio da izrađuje različite vrste animacija i grafike, koje su trodimenzionalne, odnosno kako bi savladao korišćenje svih alata koje nudi program 3D Studio Max.

- Namijenjen svakome ko želi da se upozna sa vizualizacijom objekata visokogradnje, namještaja, enterijera, eksterijera, takođe ga koriste građevinski inženjeri za prikaz projekata niskogradnje, autoputeva, mostova, itd. Osim vizualizacije koristi se za napredno modelovanje složenih formi koje nije moguće, ili je jako teško, modelirati u specijalističkim inženjerskim softverima.

Cijena: 695 KM.

Cijena sa 20 % popusta: 555 KM (PDV uključen, plaćanje na rate).

Početak kursa:

Sarajevo 21.08.

Tuzla 21.08.

PRIJAVA

PRIJAVA NA KURS.

Dodatne informacije na http://www.cpe.ba/strucno_usavrsavanje.html#E

Sarajevo 033 260 505

Tuzla 035 245 222

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave