Logosoft edukacija: 20761 Querying Data with Transact-SQL

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Logosoft edukacija: 20761 Querying Data with Transact-SQL

07.03.2019. 13:33 / Izvor: Akta.ba

Logosoft Edukacije u narednom periodu u edukacijskom centru na programu imaju nove kurseve uvaženog predavača gosp. prof.dr. Jasmina Azemovića i to: 20761 Querying Data with Transact-SQL

Opis treninga:

Ovaj kurs je dizajniran na takav način da upozna polaznike sa tzv. Transact-SQL. Koncept kursa je kreiran na takav način da u prva tri dana nauči polaznike ona znanja koja su potrebna za druge kurseve iz SQL Server kurikuluma. Četvrti i peti dan uvode znanja potrebna za polaganje ispita 70-761. Glavni cilj ovog kursa jeste da studentima obezbijedi znanja iz oblasti Transact-SQL jezika koji se koristi u okviru svih disciplina koje su u vezi sa SQL Serverima, kao što su administracija baza, razvoj baza i poslovna inteligencija. Stoga, kurs je primarno namijenjen za administratore baza podataka, developere baza, kao i BI profesionalce.

Više informacija o kursu...

Datum: 08.04.- 12.04.2019. godine

Cijena: 850,00 KM + PDV

SPECIJALNA POGODNOST: Za prijave do 25. marta ostvarite popust od 10% na cijenu kursa.

Za kompanije koje prijave više od jednog uposlenika odobravamo ukupni popust od 12% (popusti se ne zbrajaju).

Ukoliko imate aktivan neki od Microsoft ugovora o licenciranju (OVS, OVL, EA...), kao sredstvo plaćanja za sve Microsoft kurseve možete koristiti Software Assurance Training Vouchere (SATV) koje ste dobili kao benefit kroz ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave