Logosoft Edukacija organizuje dvije radionice

28.05.2019. 08:41 / Izvor: Akta.ba
Logosoft Edukacija organizuje dvije radionice

Logosoft Edukacija je naredni period rezervisala za "fundamentals" sedmicu.

Logosoft Edukacija je naredni period rezervisala za "fundamentals" sedmicu, a očekuju vas dvije odlične radionice "Azure Fundamentals" i "Microsoft 365 fundamentals" predavača Nedima Sadovića:

Azure Fundamentals

Datum: 11.06.2019.

Cijena: 200,00 KM + PDV

Rok za prijavu: 07.06.2019. godine

Opis treninga

Ovaj jednodnevni kurs je namijenjena osobama koje se prvi put susreću s cloud konceptom i kroz koju će proći kroz osnovne pojmove o radu u cloud-u s Azure-om, na koji način im to može pomoći u poboljšanju poslovanja te koji tip cloud usluga odabrati i na koji način planirati svoje operativne troškove.

Polaznici će se upoznati sa samim konceptom rada s cloud baziranim rješenjima, kao što su visoka dostupnost usluga, skalabilnost, elastičnost, agilnost, umanjenje pojavljivanja grešaka, kao i s tzv. Disaster recovery-em. 

Lekcije koje će biti obrađene:

Lekcija 1: Cloud koncepti

Lekcija 2: Osnovne Azure usluge

Lekcija 3: Sigurnost, privatnost, usklađenost i tzv. trust

Lekcija 4: Azure cijene i podrška

Više informacija o treningu...

 

Microsoft 365 Fundamentals

Datum: 13.06.2019.

Cijena: 200,00 KM + PDV

Rok za prijavu: 11.06.2019. godine

Opis treninga

Ovaj jednodnevni kurs je namijenjena osobama koje se prvi put susreću s cloud konceptom i kroz koju će proći kroz osnovne pojmove o radu u cloud-u s Microsoft 365, na koji način im to može pomoći u poboljšanju poslovanja te koji tip cloud usluga odabrati i na koji način planirati svoje operativne troškove.

Polaznici će se upoznati sa samim konceptom rada s cloud baziranim rješenjima na M365 platformi, proći će kroz osnovne usluge M365 i njegove koncepte te sigurnost, privatnost, usklađenost i tzv. trust u okviru Microsoft 365.


Lekcije koje će biti obrađene:

Lekcija 1: Cloud koncepti

Lekcija 2: Microsoft 365 usluge

Lekcija 3: Sigurnost, privatnost, usklađenost i tzv. trust u okviru Microsoft 365

Lekcija 4: Microsoft 365 cijene i podrška

Više informacija o treningu...

Predavač

Kurs će održati predavač Nedim Sadović.

Nedim Sadović ima preko 15 godina radnog iskustva u IT industriji te posljednjih 5 godina drži predavanja na skoro svim regionalnim IT konferencijama, kao što su MSNetwork, Microsoft Community, Windays, ATD i druge. Posjeduje preko 40 certifikata iz oblasti MCSA, MCSE, MCTS, MCDST, a među prvim u svijetu je dobio sljedeće certifikate: MCSA Windows server 2012, MCSA Windows Server 2016, MCSE Cloud Platform and Infrastructure i MCSE Server Infrastructure. 

Primarno se bavi predavanjem, testiranjem i administriranjem Microsoft Servera, a uživa i u zabavljanju publike na konferencijama na kojima učestvuje te vrlo često dobije najviše ocjene za svoja predavanja.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave