Logosoft Edukacije: DevOps foundation - radionica

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Logosoft Edukacije: DevOps foundation - radionica

25.03.2019. 13:12 / Izvor: Akta.ba

Logosoft Edukacije u narednom periodu organizuju "DevOps foundation" radionicu, predavača Nenada Trajkovskog:

DevOps foundation - radionica

Datum: 13.05.- 15.05.2019. godine

Cijena: 850,00 KM + PDV

Rok za prijavu: 23.04.2019. godine

SPECIJALNA POGODNOST: Za kompanije koje prijave više od jednog uposlenika odobravamo popust od 10%.

Opis treninga

DevOps se vrlo često smatra novom metodologijom u upravljanju IT projektima. I, to je jednostavno – pogrešno. DevOps je novi način razmišljanja i kolaboracije u IT-u u kojem se uklanjaju prepreke i različitosti između Developmenta (razvoja, kojem je fokus „nešto novo“) i Operationsa (održavanja, kojem je fokus „stabilnost“). Ova radionica je osmišljena na način da polaznicima objasni osnove DevOpsa i načine na koji se isti može uvesti u kompaniju. Stari Project Management je mrtav, a DevOps je sigurna budućnost.

Više informacija o treningu...

Predavač

Trening će održati predavač Nenad Trajkovski.

Nenad je veoma iskusan voditelj projekata s PMP i PMI-RMP, PMI-ACM, Scrum master međunarodnim certifikatima i Office365 specijalist. Nakon završetka studija počinje raditi na projektima u različitim poslovnim područjima (bankarstvo, proizvodnja, automobilska industrija, distribucija, naftne kompanije i dr.) na razvoju i implementaciji ERP sistema u različitim kompanijama. 

Danas radi kao poslovni konsultant i voditelj projekata u NT Consulting Zagreb. Redovni je predavač na Project menagementu u MS Innovation Center u Varaždinu, Logosoft Edukaciji u Sarajevu u Bosni i Hercegovini i Seavus group u Skopju, u Makedoniji. Od 01.01.2012. nosi titulu MVP (Microsoft Most Valuable Proffesional - Microsoft Project).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave