Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Manje od mjesec dana je ostalo do BA Day 2019 konferencije!

Da li ste u potrazi za novim znanjima? Zanima vas AGILE? Želite posjetiti konferenciju na kojoj se govori o aktuelnostima iz IT svijeta i agilnih metodologija?

27.09.2019. 10:12 / Izvor: Akta.ba

Da li ste u potrazi za novim znanjima? Zanima vas AGILE? Želite posjetiti konferenciju na kojoj se govori o aktuelnostima iz IT svijeta i agilnih metodologija?

Agile danas predstavlja globalni pokret koji prevazilazi IT industriju i može se primjeniti na bilo koju drugu granu industrije. Nastao je kao posljednja šansa za organizacije da izađu na kraj sa sve zahtjevnijim klijentima.

Agile omogućava kompanijama da savladaju kontinuirane promjene i da procvjetaju u svijetu koji je sve složeniji i neizvjesniji.

Bosnia Agile udruženje i ove godine organizuje BA Day 2019 konferenciju, koja ove godine slavi svoj 6. rođendan. Konferencija će se održati za nešto manje od mjesec dana, 19.10.2019 u hotelu Europa.

Učestvovanjem na radionicama i slušanjem predavanja imat ćete priliku čuti aktuelne teme iz svijeta agile-a i na koji način može pospješiti vaše poslovanje.

Bosnia Agile tim dovodi 21. predavača ove godine, a keynote predavanja održat će: Erich R. Bühler, autor knjige "Leading Exponential Change", agile trener Jutta EcksteinMaida Zahirovic Salom- Agile change agent Raiffeisen BANK dd BIH.

Zanimljiva predavanja i radionice su pripremili i Matthew Philip, Angel Diaz, Tiago Palhoto, Arjan de Jongi mnogi drugi.

Sponzori i partneri konferencije:

Platinum sponzor: Authority Partners

Gold sponzori: Boris Gloger, Ministry of Porogramming, Softhouse i Zira;

Silver sponzori: Infobip i Symphony

Bronze sponzori: App Impact i Claire Automotive Support

Community Partneri: Agile ME, Agile Austria, Agile Serbia  Agile Online Summit i Agile Turkey

Karte za konferenciju možete pronaći na oficijelnom webite-u konferencije: https://conference.agile.ba/en/speakers

Cijena karata po osobi iznosi 149,00 KM. 

U videu u prilogu pogledajte atmosferu sa prošlogodišnje Bosnia Agile konferencije.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave