Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

MBA Corporate Finance - master program UniCredita i Alma Graduate School

28.06.2014. 09:55 / Izvor: eKapija.ba

UniCredit u suradnji sa Alma Graduate School, poslovnom školom Univerziteta u Bolonji predstavlja master program ˝MBA Corporate Finance˝ koji će se realizirati u akademskoj 2014-2015. godini. 

MBA Corporate Finance je intenzivni međunarodni program koji traje 12 mjeseci i u potpunosti se realizira na engleskom jeziku. MBA Corporate Finance izvrsna je prilika za edukaciju menadžera koji mogu uspješno poslovati u malim i srednjim poduzećima, kao i u globalnom finansijskom okruženju.

Prednost ovog MBA programa je to što se fokusira na vještine i kompetencije koje su bitne ne samo za banke i finansijske institucije nego i  za svaku kompaniju koja ima finansijski odjel. Uvjet za upis je prethodno stečena diploma dodiplomskog studija, najmanje dvije godine relevantnog radnog iskustva, te dobro znanje engleskog jezika. Naglašavamo da Alma Graduate School nudi i pune i djelomične stipendije za međunarodni poslijediplomski studij „MBA Corporate Finance“. 

Rok za prijavu je 30.06.2014. 


 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave