Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Međunarodni 13. Sajam malih i srednjih preduzeća, preduzetništva i firmi u osnivanju DOBOJEXPO 2009, od 14. do 17. oktobra 2009. godine u Doboju

13.10.2009. 10:55 / Izvor: eKapija.ba

Međunarodni 13. Sajam malih i srednjih preduzeća, preduzetništva i firmi u osnivanju DOBOJEXPO 2009 je tradicionalni međunarodni sajam malih i srednjih preduzeća, preduzetništva i firmi u osnivanju koji se organizuje u gradu Doboju.

Sajam je registrovan u zvaničnom Kalendaru sajmova u Republici Srpskoj za 2009. godinu, Kalendaru sajmova u Bosni i Hercegovini za 2009. godinu i u nizu kataloga međunarodnih sajmova.

Organizatori sajma u Doboju su PKRS - Područna privredna komora Doboj i Zanatsko-preduzetnička komora regije Doboj, uz pomoć Opštine Doboj. Suorganizatori su RARS - Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Banja Luka i Opštinska agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća Doboj.

Na sajmu DOBOJEXPO učestvuju mala i srednja preduzeća, preduzetnici i firme u osnivanju svih djelatnosti u oblasti proizvodnje, uslužnih djelatnosti, zanatstva, trgovine, ugostiteljstva i turizma, kućne radinosti, umjetničkog zanatstva i drugih privrednih i intelektualnih djelatnosti. Osim malih i srednjih preduzeća, preduzetnika i firmi u osnivanju, na Sajmu učestvuju i veliki privredni sistemi sa specijalizovanom programskom ponudom orijentisanom ka "maloj privredi".

DOBOJEXPO se tradicionalno održava u jesenjim mjesecima, od srijede do subote. Planirano vrijeme održavanja Sajma DOBOJEXPO 2009 je od 14. do 17. oktobra 2009. godine, na sajmištu Dobojexpo u Sportskoj dvorani Srednjoškolskog centra u Doboju, blizu Šoping centra BMD.

Za međunarodni 13. Sajam malih i srednjih preduzeća, preduzetništva i firmi u osnivanju DOBOJEXPO 2009, osim privrednika sa područja Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, poseban interes su pokazali privrednici iz Srbije, Njemačke i Hrvatske, inosubjekti koji imaju posebne projekte privredne saradnje sa privrednim komorama u Republici Srpskoj, te domaće i inostrane nevladine organizacije koje se bave privrednim razvojem posebno malih i srednjih preduzeća.

Izvor: www.sajam.doboj.net

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave