Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Međunarodni forum mašinogradnje 2021. - digitalna konferencija 11. i 12. mart

14.01.2021. 14:13 / Izvor: Akta.ba

Austrija važi za jednu od vodećih nacija na polju mašinogradnje i izgradnje postrojenja. U okviru dvodnevne manifestacije digitalno će se "sastati" međunarodni kupci i dobavljači sa austrijskim ponuđačima. 11. i 12. marta 2021.

Privredna komora Austrije organizuje Međunarodni forum mašinogradnje 2021, ove godine po prvi put digitalno, a pod radnim naslovom Fabrika budućnosti. Manifestacija učesnicima iz čitavog svijeta pruža jedinstvenu priliku, da prošire svoju poslovnu mrežu i pronađu nove poslovne partnere. 

11.marta prijepodne na programu su predavanja i panel diskusija o najnovijim trendovima i inovacijama, dok su poslijepodne i sljedeći dan rezervisani za digitalne B2B-sastanke. Firme učesnice moći će da vode individualne razgovore sa vodećim ponuđačima iz sektora mašinogradnje, a kako bi saznali koje su to novine u ovoj oblasti kao i ispitali nove mogućnosti za saradnju.

Bliže informacije o manifestaciji kao što su način prijavljivanja, program, ugovaranje sastanaka (B2B) preko internet platforme itd, pronaći ćete na portalu manifestacije https://machinery2021.b2match.io/ .

Registracija i učešće su besplatni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave