Međunarodni master program iz poslovne administracije

19.03.2014. 12:56 / Izvor: eKapija.ba
Međunarodni master program iz poslovne administracije

Fondacija CUOA je obezbijedila ukupan iznos od 150.000 € za stipendiranje talentiranih i motiviranih kandidata koji će učestvovati u Međunarodnom master programu, 2014/2015.

Fondacija CUOA, vodeća poslovna škola i jedan od najaktivnijih centara u Italiji za razvoj i promociju rukovoditeljskih i poduzetničkih vještina u privatnom i javnom sektoru, u saradnji sa Finest, IC&Partners, InJob i UniCreditom organizira međunarodni master program iz poslovne administracije (International MBA – Master of Business Administration).

Ovaj master program dizajniran je za talentirane diplomante iz cijelog svijeta koji žele unaprijediti svoje osobne i profesionalne vještine i uspješno usvojiti kvalitete potrebne budućim liderima  u globalnom i multikulturalnom poslovnom okruženju.

Dodatno, Fondacija CUOA je obezbijedila ukupan iznos od 150.000 € za stipendiranje talentiranih i motiviranih kandidata koji će učestvovati u Međunarodnom master programu, 2014/2015.

Međunarodni master program iz poslovne administracije (International MBA – Master of Business Administration) u organizaciji Fondacije CUOA i UniCredita

Međunarodni master program je namijenjen izuzetno motiviranim rukovoditeljima i profesionalcima sa najmanje dvije godine radnog iskustva i dokazanim interesom za poslovanje u međunarodnom i multikulturalnom kruženju.

Program traje 9 mjeseci, od 21.05.2014. do 20.02.2015. godine i podrazumijeva preko 400 sati predavanja u učionici. Pored nastave u učionici, program sadrži i dodatne aktivnosti poput poslovnih simulacija, seminara, poslovnih planova i projektnih radova. Nastava se u potpunosti izvodi na engleskom jeziku.

Krajnji rok za prijavu je 31.03.2014. godine.

Klijenti UniCredita ostvaruju 5% popusta na cijenu master programa.

Više informacija o samom programu, kao i potrebnim uvjetima možete pronaći na web stranici www.cuoa.it/eng.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave