Međunarodni obrtnički sajam Munchen 2014

10.01.2014. 10:12 / Izvor: eKapija.ba
Međunarodni obrtnički sajam Munchen 2014

Međunarodni obrtnički sajam Munchen će se održati od 12. do 18. ožujka 2014. godine. Radi se o najvećem obrtničkom sajmu u Europi, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije.

Međunarodni obrtnički sajam Munchen 2014. će se održati od 12. do 18. ožujka 2014. godine.

Radi se o najvećem obrtničkom sajmu u Europi, mjestu prezentacije najnovijih tehnoloških dostignuća obrtništva i prateće industrije.

Izložba Međunarodnog obrtničkog sajma u Munchenu 2014. godine održava se u paviljonima od B0 – B4 sajma IHM te u paviljonima C2 – C3 u cjelini izlaganja koja obuhvaća djelatnosti: obrt i dizajn, stanovanje i uređenje, uvijek aktualnu temu inovacije kao pokretači razvoja i obrtništvo i malo poduzetništvo kao generator razvoja.

Na izložbenom prostoru, uz skupne nastupe zemalja putem obrtničkih i gospodarskih komora, predstavit će se sljedeće branše: obrada metala, proizvodnja strojeva i opreme, obrada drveta, izrada alata, prerada stakla i proizvodnja proizvoda od stakla, prerada plastike i gume, građevinarstvo, obnovljivi izvori energije, elektronika i energetika, umjetnički i tradicijski obrti, ukrasna i uporabna keramika, ručni rad te sva ostala ponuda obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva.

Paralelno sa sajmom Obrtništvo  održava se izložba GARTEN MUNCHEN 2014., u paviljonu C4 te dijelu paviljona B4, koja će svojom ponudom svakako dodatno pridonijeti atraktivnosti ovogodišnjeg sajma.

Adresa sajma: Willy-Brandt-Allee 1, D-81829 Munchen; Njemačka.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave