Međunarodni Sajam privrede, prehrane i turizma 'Dani trešnje' uskoro u Mostaru

Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Međunarodni Sajam privrede, prehrane i turizma "Dani trešnje" uskoro u Mostaru

07.06.2019. 10:55 / Izvor: Akta.ba

Međunarodni sajam privrede, prehrane i turizma "Dani trešnje" sedamnaestu godinu zaredom održat će se u Mostaru od 19. do 21. lipnja u sajamskom prostoru bivšeg TC Merkur u Vrapčićima.

Na ovoj manifestaciji izlagačima će biti omogućeno da svoju ponudu približe kupcima, a posjetiteljima upoznavanje s novim proizvodima i ostvarivanje suradnje te poslovnih ugovora.

Osim prezentacije poljoprivrednih proizvoda, oko 300 izlagača iz Albanije, Makedonije, Srbije, Crne Gore, Turske i BiH imat će priliku promovirati i stare autohtone zanate zemalja iz kojih dolaze.

U okviru Sajma bit će upriličeno i nekoliko prezentacija projekata, a jedan od njih je i idejni projekt izgradnje žičare na mostarskom zimovalištu Rujište, te potpisan Sporazum o prijateljstvu i suradnji između Grada Mostara i Grada Zrenjanina iz Republike Srbije.

Ovogodišnji Sajam je i humanitarnog karaktera pa će tako posjetitelji kupnjom ulaznice donirati sredstva za Centar za djecu i omladinu s posebnim potrebama "Los Rosales", a ujedno i sudjelovati u nagradnoj igri sponzora Međunarodnog aerodroma Tuzla i osvojiti dvije povratne karte Tuzla-Eindhoven, priopćili su organizatori.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave