Mladi s nestrpljenjem iščekuju CEO konferenciju u Sarajevu

04.12.2015. 14:07 / Izvor: Akta.ba
Mladi s nestrpljenjem iščekuju CEO konferenciju u Sarajevu

nicijator i organizator CEO konferencije, Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, još jednom je pokazao da konstantan rad i jasna vizija stvaraju velika dostignuća okupivši preko 2600 mladih u 7 gradova regije.

Počelo je odbrojavanje posljednjih 8 dana do finalne CEO konferencije, i to u Sarajevu. Impresivni rezultati i erupcija pozitivnih emocija na već održanim CEO konferencijama u Beogradu, Zagrebu, Podgorici, Banjoj Luci, Tuzli, Zenici i Mostaru, povećali su očekivanja i entuzijazam mladih iz cijelog regiona.

Inicijator i organizator CEO konferencije, Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, još jednom je pokazao da konstantan rad i jasna vizija stvaraju velika dostignuća okupivši preko 2600 mladih u 7 gradova regije.

CEO konferencija mladima pruža pokretački duh, potiče ih na pozitivne promjene i iznova dokazuje da uspjeh u našoj i okolnim državama nije nepoznanica. Upravo zbog toga, ovaj projekat je i u regiji prepoznat kao drugačiji i inovativan, te svake godine privlači sve veći broj mladih ljudi i ostvaruje izvanredne rezultate.

Mladi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske i Crne Gore imali su priliku zakoračiti u svijet motivacije i novih saznanja, te napraviti značajan iskorak ka ostvarenju svojih ciljeva i potencijala. Neki od učesnika su i podijelili svoje impresije: „Izvrsni predavači, besprijekorna organizacija, fascinantne životne priče, iznenađenja, emocije, humor – sve to je bila CEO konferencija“.

Velika sarajevska CEO konferencija će 12. decembra u Domu mladih Skenderija, otvoriti vrata svim mladim ljudima željnih drugačijih iskustava. Na ovaj način, stvorena je izuzetna prilika za kvalitetan networking i stvaranje novih, značajnih poslovnih poznanstava sa najuspješnijim osobama regije.

"Ovogodišnji govornici su impresivni stručnjaci koji će sa učesnicima na nekonvencionalan način podijeliti svoje priče o uspjehu i neodustajanju. Ne sumnjamo da će upravo oni: preduzetnici, inovatori, sportisti i umjetnici, uspjeti oduševiti sve prisutne", izjavila je Šejla Vatreš menadžerica projekta CEO konferencija.

Ono što izdvaja ovaj događaj je i uvijek vesela atmosfera, raznolik popratni sadržaj, gosti iznenađenja, vrijedne nagrade, te neizostavan afterpary sa zanimljivim izvođačima. Uskoro će biti objavljen detaljan program Konferencije i govornici, o kojima više informacija možete pronaći na www.ceokonferencija.com, te zvaničnim stranicama društvenih mreža.

Projekat je realizovan uz podršku suorganizatora Švicarske ambasade u BiH, kroz Projekat zapošljavanja mladih, te vjernih partnera Kakanj Cement, Tondach, Sberbank, Nelt, Hyundai, Inside by Ećo, Federalni Zavod za zapošljavanje, Služba za zapošljavanje KS, Naklada Mate, Red Bull.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave