Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

MS Excel - osnovno i napredno korištenje

11.07.2018. 13:49 / Izvor: Akta.ba

MS Excel - osnovno i napredno korištenje

SARAJEVO 24. juli

TUZLA 25. juli

Interne edukacije po potrebama vaše firme

Naučite efikasno raditi sa tabelama u Excelu.

Za rad na bolje plaćenim radnim mjestima i veću konkurentnost na tržištu rada, standardni nivo znanja rada na računaru više nije dovoljan. Potrebno je znati više i tako biti ispred drugih. Excel svojim mogućnostima daje prostor za unapređenje traženih znanja.

Kako bi stekli prednost na tržištu rada, zaposleni stalno stiču nova poslovna znanja i vještine. U takvim okolnostima, sve je značajnije ovladati Excel-om i tako olakšati i ubrzati obavljanje poslovnih zadataka.

Excel je program čija je primjena iz dana u dan sve veća u svim sferama poslovanja. Uspješne domaće i strane kompanije, odlično poznavanje Excel-a stavljaju kao jedan od glavnih uslova za zapošljavanje i profesionalno napredovanje.

Kurs Excela prilagođen je potrebama najtraženijih zanimanja, a znanja koja se stiču su praktična i primjenljiva u oblastima financijske analize, računovodstva, kontrolinga, konsaltinga, revizije, nauke, menadžmenta, komercijale, sekretarskih poslova, sl.

Kurs Excela namjenjen je:

- zaposlenima u firmama, organizacijama, sindikatima kako bi im olakšao poslove poslovne evidencije, obrade podataka, analize, izvještavanja menadžmenta, grafičkih prikaza rezultata;

- nezaposlenima, jer je Excel program koji je uslov za posao na svakom konkursu;

svim drugim osobama koje vole da rade u ovom popularnom programu.

Kurs Excela bazira se na praktičnom radu, uz mnoštvo primjera i interaktivan način učenja, koji podrazumjeva stalnu komunikaciju između polaznika i predavača. Broj polaznika u grupi je ograničen na maksimalno 12, kako bismo, na obostrano zadovoljsto, ostvarili postavljene ciljeve.

Trajanje: 20 časova (1 mjesec nastave).

Literatura: CPE Napredno korištenje uredskih aplikacija 365 str. - originalna knjiga koju polaznici zadržavaju (uključena u cijenu).

U cijenu je uključeno izdavanje akreditovanog CPE certifikata.

Garancija 100% zadovoljstvo: ako niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom kursa, imate pravo da besplatno ponovo pohađate isti kurs sa narednom grupom polaznika.

 

SAZNAJETE VIŠE

 

Za dodatne informacije pozovite 

033 260 505 - Sarajevo

035 245 222 - Tuzla

PODIJELI:

TAGOVI:

MS Excel

edukacija

kursevi

CPE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave