Na bilateralnim susretima više od 170 preduzetnica

13.12.2017. 13:22 / Izvor: Akta.ba
Na bilateralnim susretima više od 170 preduzetnica

Osnovni cilj Konferencije je razmjena iskustava na polju razvoja ženskog preduzetništva i unapređenje saradnje preduzetnica u regionu.

U okviru Prve konferencije ženskog preduzetništva u Republici Srpskoj, koja će, u organizaciji Ministarstva industrije, energetike i rudarstva Republike Srpske, Privredne komore Republike Srpske, Područne privredne komore Banja Luka, Gender centra Vlade RS i Republičke agencije za mala i srednja preduzeća, biti održana u petak, 15.12.2017. godine, u Administrativnom centru Vlade RS, biće održani i bilateralni susreti preduzetnica.

Za učešće na ovim susretima, koji će biti organizovani u okviru Evropske mreže preduzetništva, prijavljeno je više od 170 preduzetnica iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.

Osnovni cilj Konferencije je razmjena iskustava na polju razvoja ženskog preduzetništva i unapređenje saradnje preduzetnica u regionu, a organizacija ovog događaja realizuje se u saradnji sa zajedničkim programom EU i Vlade Njemačke za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj BiH, EU ProLocal i EBRD.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave