Najpotpuniji trening prodaje ponovo u Sarajevu

Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Najpotpuniji trening prodaje ponovo u Sarajevu

01.11.2019. 13:31 / Izvor: Akta.ba

Nakon što je u 2018. godini uspješno realiziran u dva bh. grada, cjelodnevni trening Non-stop prodaja ponovo će biti održan u Sarajevu. Prošle godine trening je održan u Sarajevu i Banja Luci, a okupio je više od 200 učesnika. Ove godine bit će održan 28. novembra/studenog u sarajevskom hotelu Hills, a očekuje se veliki broj kako domaćih, tako i regionalnih učesnika.

"Zašto bi neko poslovao sa vama? Ovo pitanje je ključni fokus cjelodnevnog i intenzivnog treninga prodaje. Dakle, razumijevanje kupca, odnos sa kupcem kao i putanja do konačnog DA. Svoje iskustvo, znanje i konkretne taktike prenijet će vam neki od najboljih menadžera prodaje na tržištu BiH. Cilj je osigurati rast prodaje na dugoročan način gdje će kupci i partneri biti zadovoljni saradnjom s nama i u budućnosti. Pored pravog show-a kojeg mogu očekivati svi učesnici, zasigurno će biti motivisani, educirani i povući vrijedne taktike prodaje kao i dobar networking sa ostalim učesnicima našeg seminara", izjavio je Kemal Balihodžić, vlasnik agencije UpTrend Marketing Solutions i idejni tvorac Seminara.

Pored Balihodžića koji je key note govornik i koji će govoriti o temama "Dominacija tržištem" i "Pregovaranje i kako zaključiti svakog kupca", govorit će i Jasmin Kukuljac, komercijalni direktor u kompaniji Orbico BH s temom "Partner Management", Zerina Čolaković, direktor razvoja i upravljanje brendova, u kompaniji Vispak, s temom "Kako stvoriti interakciju prodajne sile i oglašavanja", Harun Bavčić, CDO u agenciji UpTrend Marketing Solutions, s temom "Trgovina putem interneta i LinkedIn prodaja", te Ervin Habibović, suosnivač i direktor kompanije Orior Media USA, s temom "Marketinške kampanje koje podrazumijevaju angažman influancera".

Treći po redu trening Non-stop prodaja donosi jednu potpuno novu dimenziju kada su edukacije u pitanju, a ono što je najbitnije jeste da je tematski i edukativno prodaja i marketing ovim treningom u potpunosti zaokružena. U toku cjelodnevnog treninga pored predavanja bit će održane i radionice, te panel diskusija.

Organizator je marketinška agencija UpTrend Marketing Solutions koja ima urede u Sarajevu i Londonu, a uz partnerstvo sa kompanijama Orior Media i Origin Europe, te agencije za zapošljavanje Zaposli.se. Medijski partneri su Poslovne novine, akta.ba, profiritraj.ba i ekapija.com.

Agenda i cijene kotizacije dostupne su online, na stranici www.edu.uptrend.ba, a za više informacija možete se javiti na mail get@uptrend.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Najave