Najveća regionalna Leadership i Talent konferencija 27. septembra u Sarajevu

23.07.2018. 13:30 / Izvor: Akta.ba
Najveća regionalna Leadership i Talent konferencija 27. septembra u Sarajevu

DRIVE 2018. konferencija je namijenjena svima koji se bave vođenjem i razvojem zaposlenika u privatnom i javnom sektoru.

Najveća regionalna leadership i talent konferencija DRIVE 2018, konferencija o vođenju i razvoju zaposlenika u organizaciji kompanije Kolektiv, održat će se 27. septembra u prostorijama Kongresnog centra hotela Terme u Sarajevu.

Konferencija je namijenjena svima koji se bave vođenjem i razvojem zaposlenika u privatnom i javnom sektoru: direktorima, menadžerima, vlasnicima kompanija, HR profesionalcima, tim liderima i voditeljima odjela.

Zvijezda konferencije je Karin Volo, stručnjakinja za angažiranost zaposlenika, osobni i organizacijski razvoj, te autorica bestseller-a Engage! Karin posjeduje više od 15 godina iskustva u radu s internacionalnim Fortune 500 kompanijama na dva kontinenta, te je kroz svoje iskustvo stekla dubinski uvid u procese transformacije organizacijske kulture, upravljanja radnim učinkom i razvoja organizacija. Svojom glavnom misijom smatra uvođenje radosti na radna mjesta. Učesnici konferencije će imati priliku da pored Karin Volo čuju i brojne domaće stručnjake kroz niz predavanja i interaktivne radionice.

Konferencija ove godine donosi niz noviteta: po prvi put u BiH, u okviru  Leadership i Talent Conference DRIVE 2018 biće dodijeljena priznanja za Najbolje HR prakse! Otvoren je javni poziv za sve kompanije koje žele da prijave svoje HR projekte i osvoje priznanje za najbolje HR prakse. Riječ je o projektima koje su kompanije implementirale u svom poslovanju te na taj način povećale kvalitet rada svojih radnika i poslovne rezultate kompanije.

Kao i svake godine, zainteresovani učesnici imaju mogućnost izvršiti ranu registraciju za učešće na konferenciji po nižim cijenama, sve do 10.08.2018.

Medijski partneri konferencije: Klix, RSG radio, Business Magazine i Akta.ba

Sve dodatne informacije potražite na zvaničnom portalu konferencije www.drive.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave