Naučite kreirati web stranicu besplatno

27.05.2014. 10:32 / Izvor: eKapija.ba
Naučite kreirati web stranicu besplatno

Da li možete zamisliti da napravite funkcionalnu web stranicu i postavite je online u dva jednostavna koraka i doslovno za 5 minuta? Uz servis mojWeb sada je to moguće!

Da li možete zamisliti da napravite funkcionalnu web stranicu i postavite je online u dva jednostavna koraka i doslovno za 5 minuta? Uz servis mojWeb sada je to moguće! Riječ je o novitetu na našem tržištu, kojeg je kreirala kompanija Leftor iz Tuzle. MojWeb predstavlja sveobuhvatno rješenje za kreiranje funkcionalnih i profesionalnih web stranica.

Ukoliko želite da naučite više o ovom sistemu i o tome kako napraviti web stranicu bilo za sebe ili za nekog drugog, Leftor nudi obuku, a prvih dvadeset prijava biti će uvršteno u prvi, besplatni ciklus obuke. Zainteresovani za sudjelovanje u ovoj obuci, mogu se prijaviti preko Facebook stranice ili putem kontakt forme na stranici. Ako nemate Web stranicu ili želite da redizajnirate postojeću i unaprijedite svoje poslovanje, ovo je prava prilika. Prijavite se i zajedno s Leftorom prođite obuku za izradu web stranica u servisu MojWeb.

Servis možete potpuno besplatno isprobati na stranici http://mojweb.ba/. Odaberite temu, upišite naziv Vaše stranice i praktično u dva koraka postavite svoju web stranicu online. Uz Drag & Drop sistem i opcije za uređivanje svih elemenata, na zabavan način, bez potrebe za tehničkim znanjem, uredite sadržaj na stranici i prilagodite ga svojim potrebama.

MojWeb se razvija i unapređuje iz dana u dan i ide u korak sa svjetskim standardima, daleko ispred svega ponuđenog na našem tržištu. Smatra se i društveno korisnim, posebno onim kompanijama, organizacijama ili pojedincima koji do sad nisu bili u mogućnosti da svoju djelatnost predstave na internetu. Leftor je prepoznao taj problem i tržištu ponudio rješenje u vidu servisa mojWeb, prvog takvog servisa na našem tržištu.

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave