Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Naučite rukovati CNC strojevima i postanite traženi na tržištu rada

16.03.2018. 10:27 / Izvor: Akta.ba

CNC operateri i CNC programeri su trenutno među najtraženijim zanimanjima našeg vremena, kako u Bosni i Hercegovini i zemljama regije, tako i Europi. Za obuku u ovom perspektivnom polju, ne morate ići dalje od Mostara. INTERA Tehnološki Park član je svjetske HTEC mreže te je prepoznat kao jedan od najboljih i najprofesionalnijih centara u Europi za edukacije u području CNC tehnologija. 

Novi, sada već 14. ciklus obuke za CNC operatera će početi u ponedjeljak, 23.4.2018. godine u INTERA Tehnološkom Parku. Obuka za profil ''CNC operater'' traje 90 sati tijekom tri mjeseca i podijeljena je na tri modula - teorijski dio i dva modula praktičnog rada na CNC glodalici i CNC tokarilici.

U sklopu obuke za profil ''CNC operater'', vrhunski predavači na polaznike prenose sva znanja koja CNC operater mora posjedovati: od usvajanja osnovnih pojmova do samostalne praktične izrade dijelova od čelika i aluminija uz primjenu tehnoloških listi i mjernih protokola.

Kako biste dobili bolji uvid u ono što polaznici uče tijekom obuke, kao i u prilike koje se otvaraju stjecanjem novih znanja, INTERA Tehnološki Park organizira besplatna probna predavanja koja će se održati  u četvrak, 12.4.2018. godine.

Iskoristite svoju priliku prijavite se za obuku CNC operatera uz subvenciju usluge obuke u iznosu od 20% i potražite svoje mjesto na tržištu rada!    

Svi zainteresirani prijavu mogu izvršiti na htec@intera.ba najkasnije do srijede, 11.4.2018. godine.

Prijavite se još danas - broj mjesta je ograničen.  

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave